Keystone logo
University of Cape Town Graduate School of Business

University of Cape Town Graduate School of Business

University of Cape Town Graduate School of Business

Introducere

University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) este recunoscută pe plan internațional ca fiind una dintre puținele școli de afaceri din Africa, cu acreditarea prestigioasă triple-coroană, cu avizări din partea Fundației Europene pentru Dezvoltare Management ( EQUIS ), AACSB Advance Collegiate Schools of Business) și AMBA (Asociația de MBA).

Fiind o școală de top cu peste cinci decenii de experiență pe piața emergentă, GSB are responsabilitatea de a se implica în contextul său socio-politic și economic. Predarea, învățarea și cercetarea sunt îndreptate spre construirea unui continent mai prosper din punct de vedere economic, mai echitabil și mai integrat. Școala investește constant în burse de calitate și parteneriate puternice pentru a sprijini aceste obiective prin inițiative precum Allan Gray Center for Values-Based Leadership, Bertha Center for Social Inovation and Entrepreneurship, Raymond Ackerman Academy of Entrepreneurial Development și Solution Space.

Programele noastre academice de vârf sunt structurate pentru a rafina cunoștințele profesionale, pentru a spori capacitatea de conducere și pentru a da indivizilor aptitudinile și încrederea necesare pentru a dezvolta idei noi inovatoare în soluții de dezvoltare durabile din punct de vedere financiar.

Oferta noastră include:

 • Diplomă postuniversitară în practica de management (PGDip)
 • CEMS Master of Management specializat în Management Internațional (CEMS MIM)
 • Master of Business Administration (MBA)
 • Maestru De Administrare A Afacerilor specializat în Executive Management (EMBA)
 • Master of Commerce în Finanțe pentru Dezvoltare (MCOM)
 • Diplomă postuniversitară în finanțarea dezvoltării (PGDip)
 • Master of Philosophy specializat în Inovație Inclusivă (MPHIL)
 • Doctor în filosofie specializată în administrarea afacerilor (PhD)

Alăturați-vă nouă la una dintre sesiunile noastre virtuale de informare viitoare pentru a afla mai multe despre programele noastre. Aflați mai multe aici.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Cape Town

  UCT Graduate School of Business Breakwater campus 9 Portswood Road V&A Waterfront, 8000, Cape Town

Întrebări