Keystone logo
University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business MBA cu normă întreagă
University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business

MBA cu normă întreagă

Cincinnati, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 11.159 / per semester *

În campus

* rezident din Ohio | Nerezident: 15.696,00 USD pe semestru

Introducere

Programul de master în administrarea afacerilor (MBA) al Universității din Cincinnati îi pregătește absolvenților pentru succes cu un stagiu opțional, specializări și servicii de carieră.

Există un motiv pentru care acest program este clasat pe locul 1 printre instituțiile publice din Midwest pentru satisfacția absolvenților de către Bloomberg Businessweek. Studenții pot finaliza acest program în cel puțin un an sau 16 luni cu un stagiu.

Limităm numărul claselor noastre de MBA cu normă întreagă, astfel încât să putem oferi fiecăruia dintre studenții noștri atenția personalizată pe care o merită. Elevii interacționează cu comunitatea de afaceri din Cincinnati, lucrând pentru a găsi soluții la problemele din lumea reală pentru unele dintre companiile lider din lume. De fapt, unele dintre aceste companii, cum ar fi Procter & Gamble, Kroger și Macy's, se află la o rază de trei mile de campus.

De ce să câștigi o diplomă de MBA?

Obținerea unui MBA este una dintre cele mai benefice diplome de master pentru cei care caută un loc de muncă astăzi. Un beneficiu este îmbunătățirea stabilității în carieră și a mobilității. Multe roluri de management preferă candidații cu un MBA față de candidații care au doar o diplomă de licență. În plus, oricine dorește să schimbe domeniile de carieră poate beneficia de acest program. Absolvenții noștri au lucrat peste tot, de la companii din Fortune 500 până la startup-uri.

Absolvenții programului nostru câștigă un salariu de pornire mediu de 70.000 USD, iar echipa noastră de Servicii de carieră se asigură că nu ești singur atunci când cauți un loc de muncă după absolvire. Oferim chiar și studenților antrenori personali de carieră pentru îndrumări suplimentare în timpul și după program. Cursuri precum Managementul Strategic sau Leadership și Organizare sunt cruciale pentru oricine dorește să ocupe poziții de conducere la orice companie.

De ce studiați administrația de afaceri?

Carl H Lindner College of Business salută candidați din toate profesiile și mediile educaționale interesați de un MBA online, part-time sau full-time. Programul nostru pregătește managerii de mâine cu abilitățile și perspectivele necesare pentru a servi piețele globale și a concura într-un mediu cu ritm rapid.

Termen limita

Internațional: 15 aprilie 2023; Prioritate bursă: 1 mai 2023; Termenul intern final: 31 iulie 2023 (program cu normă întreagă, în funcție de disponibilitatea spațiului)

Cohorta de MBA cu normă întreagă este doar un început de toamnă. Studenții pot urma cursuri cu normă întreagă în alți termeni, dar nu vor face parte din experiența noastră de grup și nu vor avea acces la majoritatea cursurilor de zi.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări