Keystone logo
© courtesy of University of Cincinnati Online
University of Cincinnati Online

University of Cincinnati Online

University of Cincinnati Online

Introducere

Oferirea unei experiențe de clasă mondială pentru studenții care caută flexibilitate online

University of Cincinnati Online este dedicată oferirii unei experiențe educaționale de talie mondială, care oferă flexibilitate profesioniștilor ocupați, cursanților pe tot parcursul vieții și studenților din întreaga lume.

Toate programele UC Online sunt conduse de facultăți recunoscute la nivel național și combină inovația cu libertatea anchetei intelectuale pentru a crea un mediu inclusiv adaptat nevoilor studenților UC Online.

Cu fiecare curs, studenții vor primi instrumentele, abilitățile și educația pentru a-și continua setul de abilități, pentru a-și extinde oportunitățile și pentru a-și îmbogăți comunitățile locale.

Creați o cale academică care se potrivește stilului dvs. de viață și obiectivelor dvs.

University of Cincinnati Online oferă programe academice online de înaltă calitate de la o instituție de cercetare și învățământ superior situată în inima orașului Cincinnati, Ohio. Universitatea din Cincinnati a fost una dintre primele instituții care a oferit cursuri online. Inovația în educație este în fruntea a ceea ce facem.

Programele noastre flexibile vă permit să creați o cale academică care să se potrivească stilului dvs. de viață și obiectivelor carierei.

Experiența online UC

Suntem aici la fiecare pas pentru student și suntem pe deplin integrați în Universitatea din Cincinnati. Muncim din greu pentru a ne asigura că studenții potențiali devin studenți și, eventual, absolvenți ai Universității din Cincinnati.

Suntem siguri că puteți fi de acord cu noi atunci când spunem că educația este importantă. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor accesibil, în special pentru profesioniștii care lucrează.

Ei bine, până acum!

De ce UC Online?

Angajat pentru incluziune

Cel mai bine clasat

Conectați-vă cu facultate și absolvenți

Încă din prima zi, University of Cincinnati Online a făcut o misiune de a oferi un mediu care este all-inclusive. Suntem mândri să spunem că 27% din populația noastră absolventă este formată din studenți de prima generație.

University of Cincinnati Online oferă studenților un echilibru între excelență educațională și experiență din lumea reală. UC este o universitate publică de cercetare cu un număr de peste 45.000 de studenți și a fost numită „Printre nivelul superior al celor mai bune universități naționale”, conform US News & World Report.

Alăturarea UC Online vă pune în legătură cu profesori și personal recunoscut la nivel național, împreună cu o comunitate de studenți și absolvenți. Toate cursurile și curriculumul sunt adaptate pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile, instrumentele și resursele necesare pentru un viitor luminos, fără a fi nevoie să renunțați la una dintre multele alte responsabilități importante ale dvs.

Suport de la început până la absolvire

Flexibilitate: 100% modul tău

Acreditare

Jonglel cu școala, o carieră și uneori o familie poate fi dificil. University of Cincinnati Online oferă consilieri pentru servicii de înscriere și coordonatori pentru succesul studenților care înțeleg cerințele unei vieți pline. Vă vom ghida prin fiecare pas al procesului de admitere, vă vom ajuta cu selecția cursurilor, vă vom răspunde la întrebări și vă vom menține pe drumul către absolvirea diplomei.

Programele noastre complet online vă permit să obțineți diploma fără a renunța la locul de muncă actual. Conceput pentru studenți de toate vârstele, aceste programe vă ajută să obțineți o diplomă, să vă extindeți gradul de asociat sau să obțineți diploma de licență despre care ați vorbit de ani de zile.

UC Online și toate campusurile regionale sunt acreditate de Comisia pentru Învățământ Superior.

Învățarea online permite flexibilitate și comoditate pentru studenții care încearcă să echilibreze viața în timp ce obțin și o diplomă. Dacă ești o persoană motivată și capabilă să lucreze independent, cursurile online pot fi potrivite pentru tine! Cu învățarea online, vă alăturați unei comunități online și întâlniți oameni virtual.

171998_uc14.JPG

Clasamente

University of Cincinnati Online oferă studenților un echilibru între excelență educațională și experiență din lumea reală. UC este o universitate publică de cercetare care a fost numită „Printre nivelul superior al celor mai bune universități naționale”, conform US News & World Report. Veți găsi Universitatea din Cincinnati în numeroase clasamente și liste. Veți descoperi, de asemenea, că programele UC sunt acreditate la nivel național și regional.

US News & World Report Clasamentul programelor de top oferite la University of Cincinnati Online

Programele lui University of Cincinnati Onlinecontinuă să se claseze printre cele mai bune din țară de către US News Rankings, un site de top pentru educație. Mai jos sunt toate premiile și recunoașterile UC Online pentru 2020.

 • US News and World Report - locul 5 la cel mai bun master online în programe de asistență medicală pentru veterani
 • US News and World Report - locul 14 la cel mai bun master online în programe de asistență medicală
 • US News and World Report - locul 7 la cel mai bun master online în programele de justiție penală pentru veterani
 • US News and World Report - locul 12 la cel mai bun master online în programe de tehnologie a informației computerizate
 • US News and World Report - locul 11 la cel mai bun master online în programele de justiție penală
 • US News and World Report - locul 21 la cel mai bun master online în programe de afaceri

Știri suplimentare din SUA și clasamente mondiale

 • Locul 46 la cel mai bun program de master online în educație
 • Locul 50 la cel mai bun master online în programe de inginerie
 • Locul 51 în cele mai bune programe de MBA online
 • Locul 75 la cele mai bune programe de licență online

Alte recunoașteri

 • Colegiul online nr.1 din Ohio – Study.com
 • Locul 2 la cel mai bun master online în informatica sănătății
 • Al 11-lea cel mai bun MHA online pentru valoare după Ghidul școlilor online
 • Locul 2 în Top 25 Master online în fiscalitate pe intelligent.com
 • Locul 3 la cele mai bune diplome online de terapie respiratorie pe collegechoice.net
 • Locul 11 la cel mai bun master în justiție penală la școlile cu cea mai bună valoare
 • Locul 26 la cele mai bune programe de MBA online pe poetsandquants.com
 • Locul 30 la „Cel mai bun masterat online cu fracțiune de normă în administrarea sănătății (MHA).” Intelligent.com

Conținutul/informațiile despre program sunt extrase din UofC

Caracteristici Campus

Diferența UC Online

Cu University of Cincinnati Online , vă oferim cel mai înalt nivel de confort, resurse și instrumente pentru a vă atinge obiectivele profesionale. Toate programele noastre sunt conduse de facultate recunoscute la nivel național și vă oferă aceeași comunitate pe care o oferă experiența tradițională de clasă. Cu atât opțiuni cu normă întreagă, cât și cu fracțiune de normă, îți poți câștiga diploma conform programului tău. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre diferența UC Online.

Experiență în program

Indiferent dacă veniți la UC Online pentru a obține diploma de licență sau de licență, veți avea cursuri concepute special pentru studenții și profesorii online cărora le place să predea. Veți avea atât un consilier academic alături de un coordonator pentru succesul studenților pentru a vă ajuta să profitați la maximum de fiecare trimestru. Vă vor ajuta să selectați clasele, să înțelegeți instrumentele de învățare online și să găsiți toate resursele cheie. Vrem să ne asigurăm că îți place să fii UC Bearcat la fel de mult ca și nouă!

Resurse online pentru studenți

Studenții înscriși la University of Cincinnati Online au acces la multe tipuri diferite de resurse. Puteți găsi totul, de la resurse de bibliotecă la cerințe tehnice și cum să obțineți asistență tehnică. Nu sunteți sigur despre învățarea online? Am enumerat câteva chei ale succesului. Scopul nostru este simplu: să vă fie ușor să deveniți absolvent al Universității din Cincinnati.

  Mărturii studențești

  Locații

  • Cincinnati

   West Daniels Street,57, 45219, Cincinnati

  • Cincinnati

   57 W Daniels St, Cincinnati, OH 45219, United States, 45219, Cincinnati

   Întrebări