Keystone logo

University of Hamburg - School of Integrated Earth and Climate System Sciences (SICSS)

A logo

Introducere

Școala de Științe Integrate a Climei și a Sistemului Pământului

SICSS a fost fondată în 2008 ca școală absolventă a Clusterului de excelență „Analiză și predicție integrată a sistemului climatic (CliSAP)”, în perioada 2007-2018. Primii noștri candidați la doctorat și-au început proiectele ca membri SICSS în 2008 și primii noștri studenți la MSc s-au înscris în octombrie 2009. De atunci SICSS a crescut foarte repede!

Astăzi, găzduim permanent aproximativ 75 de candidați la doctorat și aproximativ 45 de studenți la masterat. Din vara anului 2019, SICSS are grijă de toate etapele timpurii ale carierei. Pe lângă MSc și programul de doctorat, suntem responsabili și pentru un program Post-Doc și pentru toate problemele de gen, legate de sprijinul timpuriu în carieră.

Educație și cercetare interdisciplinară în SICSS

SICSS reprezintă educație interdisciplinară și orientată spre cercetare în Știința Pământului și a Sistemului Climatic. SICSS leagă studenți și candidați cu experiență și experiență științifică diferite și permite o educație integrată, inovatoare. SICSS vă pregătește pentru a lucra ca expert în diferite domenii ale schimbărilor climatice: ca cercetător în domeniile științelor naturale, sociale și economice, ca consultant sau ca expert în organizații naționale și internaționale. Nivelul ridicat de cercetare disciplinară și interdisciplinară, sprijinul și supravegherea individuală și atmosfera internațională de la SICSS reprezintă fundalul inspirator al programului nostru.

UHH / SICSS / Gottschalk

Toate programele noastre încep cu un curs de introducere care oferă o imagine de ansamblu bazată pe experți asupra disciplinelor care se ocupă cu științele climatice. Cunoștințele interdisciplinare acumulate în aceste cursuri sunt completate cu cursuri privind abilitățile specifice de cercetare necesare pentru o carieră în științele Pământului și ale Sistemului Climatic. Aceasta cuprinde abilități în scriere științifică, prezentare sau conducere. Alte cursuri de abilități de cercetare sunt dedicate programării, limbajelor computerizate, instrumentelor de modelare sau vizualizării. Cursurile de abilități de cercetare sunt completate cu cursuri de bună practică științifică și formare interculturală.

UHH / SICSS

Locații

  • School of Integrated Climate System Sciences Universität Hamburg Grindelberg 5 20144 Hamburg Germany, , Hamburg

Întrebări