Keystone logo
University of Lausanne UNIL - Executive MBA Executive MBA
University of Lausanne UNIL - Executive MBA

Executive MBA

Lausanne, Elveţia

16 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 45.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

IntroducereEste timpul să vă schimbați?

Viața modernă ne dă rareori timp să respirăm, să ne întoarcem și să luăm în considerare ceea ce dorim să realizăm. Decide să studiezi pentru un MBA oferă timp și spațiu pentru schimbare.

HEC Lausanne Executive MBA ajută profesioniști de la mijlocul vieții Își transformă cariera, Să profite de noi oportunități și să reflecte asupra personalității, performanței și perspectivelor. Cu toate acestea, vom face mult mai mult decât să vă stimulați perspectivele de muncă. Al nostru Program pe 16 luni Ajută oamenii să se transforme fundamental. Participanții sunt inspirați să devină agenți ai schimbării în companiile, comunitățile, industria ... și câteodată lumea. Acreditat de Equis și AMBA, Programul a fost în mod constant clasat printre cele mai bune top 100 Executive MBAs din întreaga lume The Financial Times. Pe lângă calitatea superioară a predării și bogăția comunității HEC Lausanne, suntem recunoscuți pentru abordarea noastră pionieră Dezvoltarea personală și profesională. Ne-am proiectat curriculum-ul pentru a adăuga această dimensiune puternică modulelor principale de concept de afaceri și, prin urmare, să însoțească participanții noștri la transformarea lor.

Dacă căutați ceva diferit, poate că acum este timpul.

54265_Network

Diferența noastră

HEC Lausanne este una dintre cele mai respectate instituții din lume. Executive MBA nostru se situează în mod constant printre programele de top de acest gen, la nivel global.

Elveția are un sortiment vast de programe excelente de MBA pe care participanții noștri l-ar putea selecta De ce să ne alegeți?

Excelenței în predare

Programul nostru se bazează pe Învățământ de înaltă calitate Și materiale, și un O reputație remarcabilă, La nivel global. Folosim cele mai recente cercetări și metodologii specifice pentru a furniza cursuri dezvoltate pentru a se potrivi Nevoile și așteptările managerilor Operând în medii și organizații exigente și dinamice.

Îmbogățirea rețelei

Procesul de selecție este intens, pentru un motiv. Prin amestecarea cu participanții internaționali de vârstă mijlocie din diverse medii, veți fi rapid Învăța de la colegii tăi, Rolurile acestora și companiile pentru care lucrează. Învățarea, în special în contextul MBA-ului executiv, este un proces social, iar colegii tăi de clasă, precum și profesorii tăi vor contribui la progresul tău. Rețeaua de absolvenți este a Bogată și vibrantă Care trăiește dincolo de absolvire.

Dezvoltarea personală și profesională

Credem că un MBA ar trebui să vă aducă mai mult decât o calificare executivă. Ar trebui să fie o ocazie unică de a vă lua timp din viața de afaceri Reframați-vă accentul și Revedeți obiectivele dvs.. Este posibil să identificați în sfârșit sensul real și scopul profesional pe care l-ați căutat. Antrenori și specialiști executivi vă vor însoți pe tot parcursul programului pentru a vă dezvolta în mod individual, eficiența echipei și îmbunătățirea calificărilor.

Foarte potrivit pentru stilul tău de viață

Știm că directorii care aleg programul nostru au o viață profesională și de familie ocupată: curriculumul nostru este structurat pentru a vă oferi Un echilibru optim de muncă-viață și Maximizați eficiența. Acest format vă permite să continuați să lucrați în timp ce participați la cursuri la fiecare două săptămâni. Completați Executive MBA noastre și Veți fi transformați material, profesional și personal. Participanții noștri devin energizați cu o nouă viziune nouă asupra posibilităților deschise și dotate cu abilitățile necesare pentru a-și atinge cel mai înalt nivel potențial.

54267_Network

Programul

Programul de MBA de la Hautes Etudes Commerciales (HEC) din Lausanne a funcționat de peste 35 de ani, iar programul Executive MBA a funcționat de peste un deceniu. Acest MBA pe plan internațional recunoscut oferă profesioniștilor șansa de a-și transforma cariera și ambițiile, în timp ce se specializează în Managementul Sănătății sau în Corporate Finance.

Ca instituție publică, 90% din cadrele didactice sunt angajate la facultate și sunt permanent dedicate programului MBA și Universității.

Curriculum-ul nostru se bazează pe cercetările actuale din domeniu, multe dintre ele fiind conduse de Facultatea noastră Executive MBA. Participanții selectează un accent deosebit în Medicină sau Finanțe corporative - două dintre cele mai dinamice industrii din Elveția.

Fiind localizată în Elveția de limbă franceză, acasă la sediul mai multor corporații internaționale, Națiunile Unite la Geneva, o industrie financiară puternică și un centru de științe masive, înseamnă că atragem o Un mix bogat și unic de participanți Care lucrează în prezent în corporații globale și care, ca tine, sunt foarte motivați să învețe și să-și aducă aptitudinile în clasă.

Bine de stiut:

La HEC, core curriculumul Executive MBA este completat de cursuri de specialitate în două domenii principale. Alege intre:

 • Executive MBA cu un accent în Managementul Sănătății
 • Executive MBA cu accent pe Management & Corporate Finance

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult
 • MBA în afaceri internaționale (3 acreditări)
  • Geneva, Elveţia
 • Executive MBA
  • Cape Town, Africa de Sud