Keystone logo
University of Lincoln Master of Business Administration (MBA)
University of Lincoln

Master of Business Administration (MBA)

Lincoln, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

* Acasă / studenți din UE, program cu normă întreagă. 16.600 GBP studenți internaționali. Acasă / 10.560 GBP din UE (inclusiv reducerea bursei de absolvenți). Internațional 14.600 de lire sterline (inclusiv bursă internațională de absolvenți / burse postuni

Introducere

Programul Lincoln International Business School MBA se bazează pe valorile fundamentale ale durabilității și managementului responsabil. Programul nostru își propune să ofere cunoștințele, perspectiva și înțelegerea critică de care managerii și profesioniștii ar putea avea nevoie pentru a reuși într-o lume în schimbare rapidă.

Programul este conceput pentru a se potrivi managerilor și profesioniștilor din afaceri, guvern și societate civilă și poate face apel la cei care nu numai că doresc să obțină succes pentru ei înșiși și pentru organizațiile lor, dar au și o pasiune pentru a face lumea un loc mai bun . Curriculum-ul abordează provocările din lumea reală, cum ar fi tranziția la o economie cu emisii zero de carbon și schimbările tehnologice precum Industria 4.0 și oferă un mediu creativ pentru generarea de noi cunoștințe și soluții practice.

Studenții pot beneficia de cercetători activi, care sunt capabili să îmbogățească programul cu cele mai recente gândiri în legătură cu problemele actuale și provocările cu care se confruntă factorii de decizie organizațională.

Prioritizarea predării față în față

La University of Lincoln , ne străduim să ne asigurăm că experiența studenților noștri este antrenantă, susținătoare și provocatoare din punct de vedere academic. Pe parcursul pandemiei de Coronavirus, ne-am adaptat la îndrumările guvernamentale pentru a menține studenții, personalul și comunitatea în siguranță. Toate restricțiile legale rămase legate de Covid-19 din Anglia au fost ridicate în februarie 2022 în conformitate cu Planul guvernului pentru a trăi cu Covid-19 și am îmbrățișat o revenire în siguranță la predarea în persoană în campus. Acolo unde este cazul, predarea față în față este îmbunătățită prin utilizarea instrumentelor și tehnologiei digitale și poate fi completată de oportunități online, în cazul în care acestea sprijină rezultatele învățării.

Suntem pe deplin pregătiți să ne adaptăm planurile dacă schimbările în orientările guvernamentale fac acest lucru necesar și ne vom strădui să ținem informați studenții actuali și potențiali. Pentru mai multe informații despre cum lucrăm pentru a ne menține comunitatea în siguranță.

„Această informație era corectă la momentul publicării (iulie 2023)”

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări