Keystone logo
UNIVERSITY OF LOUISIANA AT LAFAYETTE B.I. MOODY III COLLEGE OF BUSINESS ADMINISTRATION Master of Business Administration (MBA)
UNIVERSITY OF LOUISIANA AT LAFAYETTE B.I. MOODY III COLLEGE OF BUSINESS ADMINISTRATION

Master of Business Administration (MBA)

Lafayette, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul MBA de la UL Lafayette oferă studii superioare de înaltă calitate pentru studenții cu medii educaționale și profesionale variate. Programul nostru dezvoltă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a progresa în pozițiile actuale, pentru a vă califica pentru schimbări de carieră și pentru a reuși în poziții manageriale și de conducere în afaceri și societate.

Programul nostru de MBA este conceput pentru un student care lucrează cu normă întreagă și aproximativ 86% dintre studenții noștri continuă să lucreze în timp ce își câștigă diploma. Pe măsură ce îți completezi curriculum-ul, poți pune în practică ceea ce înveți în fiecare semestru, integrând considerații etice, dimensiuni internaționale, aplicații tehnologice și implicarea cu comunitatea de afaceri în activitatea ta actuală.

La UL Lafayette, puteți obține diploma de MBA într-un format tradițional semestru cu semestru sau vă puteți completa diploma în cursuri accelerate de 8 săptămâni, care sunt 100% online. Puteți să vă personalizați în continuare curriculum-ul alegând una dintre cele nouă concentrații care se potrivesc ambițiilor și intereselor dvs. personale.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan
 • MBA in Digital Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos