Keystone logo
University of Minnesota – Carlson School of Management Master în administrarea afacerilor (part time)
University of Minnesota – Carlson School of Management

Master în administrarea afacerilor (part time)

Minneapolis, Statele Unite ale Americii

30 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Amestecat

Introducere

Ieșiți în evidență pe piața competitivă a locurilor de muncă cu un MBA part-time extrem de personalizabil de la Carlson School of Management de la Universitatea din Minnesota.

Înțelegem că studenții noștri echilibrează mult și au obiective unice. De aceea, vă permitem să urmați cursuri printr-o combinație de cursuri în persoană și online și să vă adaptați gradul cu opțiuni axate pe o varietate de domenii, inclusiv contabilitate, finanțe, antreprenoriat, marketing, management și asistență medicală. Veți avea acces la suita noastră completă de servicii de carieră și veți obține diploma de la o școală de afaceri de top. Programul MBA part-time este clasat pe locul 11 cel mai bun MBA part-time în US News and World Report (2023).

Indiferent dacă sunteți un avansator în carieră sau o schimbare în carieră, programul nostru vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Programul nostru este conceput pentru a se potrivi în viața și programul dumneavoastră. De fapt, profesioniștii care lucrează sunt cea mai mare populație de studenți absolvenți de la Carlson School of Management.

Finalizați acest program flexibil în doar doi ani și jumătate. Absolvenții noștri asigură locuri de muncă în marketing, operațiuni, finanțe, management general, consultanță și multe altele. Studenții au observat o creștere medie de 61% a salariului de la începutul programului până la patru luni postuniversitare, iar 85% au raportat o schimbare semnificativă a locului de muncă.

Angajații din organizațiile noastre partenere corporative, membrii militarilor americani și veteranii sunt eligibili automat pentru o reducere de școlarizare de 15%. Solicitanții de MBA cu normă parțială pot aplica și pentru burse bazate pe merit de 15% sau 50%, care sunt disponibile pe o bază limitată.

Despre Școală

Întrebări