Keystone logo
University of Minnesota Executive MBA - Viena
University of Minnesota

Executive MBA - Viena

Minneapolis, Statele Unite ale Americii

14 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 54.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Organizat în comun de Școala Carlson și Universitatea din Economie și Afaceri din Viena, programul este structurat pentru a găzdui profesioniști care lucrează din întreaga Europă și nu numai.

În plus față de provocările geopolitice, tehnice, sociale, economice și de mediu, studenții examinează noi metode și instrumente de afaceri, strategii pentru o lume în schimbare și management internațional. Cursurile se desfășoară în principal în Viena, Austria.

Acreditat și respectat

Executive MBA al Școlii Carlson din Viena deține acreditarea din 1920 de la Asociație la Advance Collegiate Schools of Business. Este unul dintre programele comune Executive MBA de top din Europa.

Curriculum de top

La școala Carlson, veți învăța de la cei mai buni. Membrii facultății sunt clasați în partea de sus a domeniului lor. Programul comun Executive MBA din Viena este, de asemenea, recunoscut de foști studenți, clasat pe locul 9 la nivel global pentru „rangul studenților internaționali” de The Financial Times.

Oportunități globale

Vă veți alătura unei comunități de afaceri înfloritoare în Minneapolis-St. Zona Paul, unde veți avea acces la 17 companii Fortune 500. Școala Carlson oferă, de asemenea, patru module de rezidență în străinătate în Argentina / Brazilia, Hong Kong / India și Statele Unite.

WU Executive Academy

Academia Executivă WU face parte din Universitatea de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de afaceri din Europa, care aduce mai mult de 100 de ani de experiență în domeniul educației executive. Academia Executivă WU este acreditată de EQUIS (Sistemul European de Îmbunătățire a Calității), AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) și AMBA (Association of MBAs).

Admitere

Curriculum

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor (MBA)
  • San Diego, Statele Unite ale Americii
 • MBA Internațional de Afaceri
  • Campbellsville, Statele Unite ale Americii
 • MBA în afaceri internaționale
  • Paris, Franţa
  • Heidelberg, Germania
  • + 2 Mai mult