Keystone logo
University Of Nebraska Kearney Master în Administrarea Afacerilor
University Of Nebraska Kearney

Master în Administrarea Afacerilor

Kearney, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Aug 2024

USD 315 / per credit *

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

* școlarizare în stat pe oră de credit; 504 USD pe oră de credit - nerezident

Introducere

Programul de master în administrarea afacerilor (MBA) al Universității din Nebraska la Kearney este conceput pentru a pregăti studenții cu cunoștințele, conducerea, gândirea critică, crearea de rețele și abilitățile de luare a deciziilor necesare pentru a gestiona cu succes o organizație și domeniile sale funcționale de bază.

Unic pentru experiența UNK, gradul nostru de MBA este construit pentru un impact maxim ca un program combinat conceput pentru comoditate, oferind în același timp beneficiile interacțiunilor live cu colegii și profesorii. „Blended” înseamnă cursuri online flexibile care combină comoditatea cursurilor online cu eficiența interacțiunilor față în față (virtuale și în persoană, în funcție de preferințele studentului) pentru a asigura o experiență de învățare puternică pentru studenții noștri. Acest format a fost esențial în îmbunătățirea abilităților studenților noștri pentru economia globală în schimbare rapidă de astăzi.

Piesele noastre profesionale, de marketing și resurse umane pot fi completate complet online. Cel puțin o opțiune la cursul Contabilitate necesită prezența la cursuri.

Programul nostru acreditat AACSB este de 33 de ore de credit, cu 18 ore de cursuri de bază și 15 ore de opțiuni. Fiecare student va selecta o piesă (accent) care include:

  • Pista profesională
  • Track Contabilitate
  • Track Resurse Umane
  • Pista de marketing
  • Track Security Cyber (Opțiuni pentru teză și non-teză)
  • Business and IT Education Track

Curriculum

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Acreditări

Despre Școală

Întrebări