Keystone logo
University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

Introducere

Programele MBA oferă studenților noștri abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși în lumea afacerilor cu ritm rapid, mereu în schimbare, prin programe și cursuri inovatoare și dinamice. Profesorii și personalul de la UNLV sunt foarte mândri că sunt partenerii dvs. în construirea unei cariere de succes.

Lee Business School oferă un program MBA de seară cu jumătate de normă. Programul este conceput pentru a oferi o gamă largă de abilități de management și de afaceri, cunoștințe și instrumente pentru a deveni lideri vizionari și creativi. Studenții au posibilitatea de specializare și concentrare aprofundată asupra problemelor de ultimă oră prin programe de diplomă duală.

Programul de MBA Lee Business School de la UNLV este conceput pentru cei care caută oportunități de carieră la nivel mondial și leadership. Lumea se schimbă rapid și liderii de afaceri de astăzi se confruntă cu noi provocări într-un mediu de afaceri complex susținut de noi tehnologii de comunicare și structuri organizaționale. Succesul pe noua piață globală necesită echipe de directori care lucrează peste funcții și peste granițe.

Locații

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Întrebări