Keystone logo
University of Nevada, Las Vegas School of Dental Medicine Master în administrarea afacerilor și doctor în medicină dentară dublă diplomă
University of Nevada, Las Vegas School of Dental Medicine

Master în administrarea afacerilor și doctor în medicină dentară dublă diplomă

Las Vegas, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Școala de medicină dentară UNLV și Școala de afaceri Lee oferă diplome duble de doctorat în medicină dentară (DMD) și master în administrarea afacerilor (MBA). Programul concomitent de două grade este conceput pentru cei care caută oportunități de carieră și leadership în afaceri în domeniul stomatologiei. Studenții vor primi două diplome, un MBA și un DMD.

Programul dublu de master în administrarea afacerilor și doctorat în medicină dentară (MBA și DMD) este conceput pentru cei care caută oportunități de leadership în afaceri în domeniul stomatologiei. Programul este conceput pentru a dezvolta lideri în stomatologie, oferind studenților abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a deveni lideri remarcabili în stomatologie. Programul oferă studenților un avantaj competitiv în afaceri și o putere de câștig extinsă pentru cei care practică stomatologia. Gradul dublu necesită ca studentul să aplice și să îndeplinească cerințele de grad ale ambelor programe.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan
 • MBA in Digital Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos