Keystone logo
University of Newcastle

University of Newcastle

University of Newcastle

Introducere

University of Newcastle , Australia este un lider global care se distinge printr-un angajament față de echitate și excelență. Programele noastre de studii sunt recunoscute la nivel internațional. Cercetarea noastră este de clasă mondială și diversă, iar parteneriatele și colaborările noastre stimulează inovația. Universitatea este clasată în primele 200 de universități din lume de QS World University Rankings 2023.

Alegerea de a studia la University of Newcastle poate oferi un avantaj competitiv în viitoarea dvs. carieră. Veți avea acces la programe de clasă mondială, medii de învățare inspirate și colaborative și oportunități de a pune teoria în practică cu experiențe din lumea reală. Aflați de la personalul nostru didactic pasionat și talentat, care are conexiuni și experiențe puternice în industrie.

De asemenea, puteți obține oportunități suplimentare de muncă după studii atunci când alegeți University of Newcastle . Guvernul australian permite studenților care îndeplinesc criteriile de studiu și competențe să rămână în Australia după ce își încheie studiile și dobândesc experiență de lucru valoroasă. Pentru a promova viața și munca în zonele regionale, studenții sunt eligibili să rămână până la doi ani dacă își finalizează studiile în campusul nostru din Sydney, până la trei ani din campusul nostru din Newcastle sau până la cinci ani din campusul nostru Central Coast. .

Locațiile de studiu din Newcastle și Coasta Centrală au confortul și beneficiile unui oraș mare, fără distragerile obișnuite de la studiu. Comunității studenților internaționali și autohtoni le place să studieze în campusurile frumoase ale Universității. Cu echipe prietenoase de asistență și servicii, acestea vă ajută să vă faceți șederea în siguranță, astfel încât să vă puteți concentra pe studiu și să vă distrați în Australia.

De asemenea, atât pentru studiu, cât și pentru viață, Newcastle și Coasta Centrală sunt mai accesibile decât majoritatea orașelor mari din Australia. Universitatea organizează ateliere și cursuri pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă cu jumătate de normă în timp ce studiați. Cu o serie de burse internaționale, există multe modalități accesibile de a studia la University of Newcastle .

Clasamente

University of Newcastle continuă să-și construiască reputația globală pentru a fi una dintre cele mai prestigioase universități din lume. De peste 50 de ani, educatorii noștri remarcabili au obținut o listă lungă de premii, iar cercetătorii noștri de talie mondială sunt recunoscuți la nivel internațional pentru contribuția lor la multe domenii de cercetare. Studenții noștri remarcabili continuă să impresioneze cu povești de succes în regiune și pe scena națională și mondială.

University of Newcastle are o istorie mândră de realizări care a dus la rezultate puternice în clasamentele universitare internaționale. Împreună și ca indivizi, suntem printre cei mai buni din lume.

 • TOP 200 de universități din lume - QS World Rankings, 2023
 • TOP 200 12 subiecte clasate în primele 200 din lume - QS World Rankings by Subject, 2022
 • TOP 8 în Australia pentru cercetare „mult peste standardul mondial” - Excelență în cercetare Australia (ERA), 2018
 • 95% din cercetarea noastră este „la” sau „peste standardul mondial” - Excelență în cercetare Australia (ERA), 2018
 • TOP 5 din lume pentru parteneriat pentru un viitor durabil (THE Impact Rankings 2022)

Studiați-vă cu noi

University of Newcastle , Australia, este un lider în învățământul universitar, cu o reputație pentru predare și învățare de înaltă calitate și programe academice contemporane incitante.

Opțiunile de studiu

student

La University of Newcastle , oferim o serie de diplome universitare care deschid o lume de oportunități.

Postuniversitare

Oferim opțiuni flexibile de studiu postuniversitar, cu mai mult de 450 de cursuri și 70 de programe, inclusiv certificate de absolvent, diplome și diplome de masterat.

Cercetare Gradele superioare

În calitate de cercetător absolvent la University of Newcastle , veți face parte dintr-o comunitate dinamică angajată să aducă contribuții semnificative la cunoștințele care au impact asupra lumii noastre.

Centrul de limbă engleză

Centrul lingvistic al universității oferă o gamă largă de programe intensive de formare în limba engleză, cu oportunități de a se angaja cu studenți australieni și alți studenți internaționali și cu cultura australiană.

Pathways

University of Newcastle College of International Education (UNCIE) este Pathway pentru studenții internaționali, oferind diverse cursuri de fundație și diplomă.

Studiază în străinătate și schimbă

University of Newcastle găzduiește în mod regulat studenți din străinătate pentru un semestru sau experiențe de studiu pe termen scurt și sprijină studenții internaționali să studieze în străinătate ca parte a educației lor prin numeroase parteneriate de schimb pe care le avem cu universități din întreaga lume.

De ce să ne studiem cu noi?

Alegerea de a studia la University of Newcastle poate oferi un avantaj competitiv în viitoarea dvs. carieră. Iată principalele motive pentru a studia cu noi.

 • Studiază la o universitate clasată în top 200 din lume - Veți avea acces la programe de clasă mondială, medii de învățare inspiratoare și colaborative și oportunități de a pune teoria în practică cu experiențe din lumea reală. Aflați de la personalul nostru didactic pasionat și talentat, care are conexiuni și experiență puternice în industrie.
 • Obțineți oportunități suplimentare de muncă după studii - Guvernul australian permite studenților care îndeplinesc criteriile de studiu și competențe să rămână în limba australiană după ce își încheie studiile și dobândesc experiență de lucru valoroasă. Pentru a promova viața și munca în zonele regionale, studenții sunt eligibili să rămână până la trei ani dacă își finalizează studiile în campusul nostru din Sydney, până la patru ani din campusul nostru din Newcastle sau până la cinci ani din campusul nostru Central Coast. .
 • Construiți-vă rețelele profesionale și conectați-vă cu partenerii noștri din industrie - Vă oferim șansa unei experiențe practice de lucru ca parte a studiului dvs., o conexiune mai mare cu partenerii locali, regionali și naționali din industrie și oportunitatea de a vă dezvolta rețeaua profesională. Puteți deschide mai multe uși cu noi.
 • Experimentați mai multe oportunități de carieră și câștigați salarii mai mari - Peste 90% dintre studenții noștri și 93,3% dintre absolvenții noștri obțin un loc de muncă în patru luni și își finalizează studiile. Studenții noștri încep munca după studii cu salarii mai mari decât media australiană, ceea ce înseamnă că veți avea șanse mai mari de succes cu noi.
 • Studiați fără distragere într-un cadru primitor - Newcastle și Coasta Centrală au confortul și beneficiile unui oraș mare, fără distracțiile obișnuite din studiu. În Sydney, conexiunile noastre puternice cu partenerii din industrie beneficiază de programe de studii postuniversitare. Mediile noastre din campus sporesc eficacitatea studiului.
 • Participați la experiențe practice de învățare în timp ce studiați - Accentul nostru pe experiențe practice de învățare este încorporat în programele noastre de studiu. Vă asigură că veți fi bine pregătiți pentru mediile de lucru și gata să faceți noi provocări.
 • Bucurați-vă de o experiență de studiu australiană mai accesibilă - Pentru studiu și viață, Newcastle și Coasta Centrală sunt mai accesibile decât majoritatea orașelor importante din Australia. De asemenea, organizăm ateliere și cursuri pentru a vă ajuta să găsiți o muncă cu fracțiune de normă în timp ce studiați. Cu o serie de burse internaționale, există multe modalități accesibile de a studia cu noi.
 • Faceți parte dintr-o comunitate vibrantă de studenți - Comunitatea noastră și studenții domestici adoră studiile în campusurile noastre frumoase. Cu echipe de asistență și servicii prietenoase, vă ajutăm să vă asigurați șederea în siguranță, astfel încât să vă puteți concentra asupra studiului și să vă distrați în Australia

burse de studiu

Sunteți îngrijorat de costul studiului în Australia? University of Newcastle este una dintre opțiunile mai accesibile pentru a studia în Australia. Oferim, de asemenea, multe oportunități de burse pentru studenții internaționali, care pot reduce considerabil costurile de școlarizare și alte cheltuieli legate de studiu.

Bursele prezentate

Bursă de excelență internațională (tehnologia informației și informatică)

Bursa de excelență internațională (tehnologia informației și știința computerelor) a fost înființată pentru a atrage studenți internaționali de înaltă performanță la University of Newcastle pentru studii în 2022 și nu numai. Aceasta este o bursă bazată pe merit, care recunoaște solicitanții cu un fundal academic puternic și îi stimulează să continue să depună eforturi pentru a fi cei mai buni. Bursa este evaluată la până la 60.000 USD, în funcție de durata studiului dumneavoastră. Valoarea bursei pe an de studiu cu normă întreagă este de 15.000 USD.

Bursă de excelență în Asia de Sud

Această bursă bazată pe merit a fost înființată pentru a atrage studenți cu performanțe înalte, cu un background academic puternic și pentru a-i stimula să continue să depună eforturi pentru a fi cei mai buni. Bursa este evaluată până la 40.000 USD, în funcție de durata studiului dumneavoastră. Valoarea bursei pe an de studiu cu normă întreagă este de 10.000 USD.

Studenții eligibili pentru această bursă vor fi cetățeni din județele din Asia de Sud, inclusiv Afganistan, Bangladesh, Bhutan, India, Maldive, Nepal, Pakistan și Sri Lanka.

Locații

 • University Drive, NSW 2308, Callaghan

 • Cnr King and Auckland Streets, NSW 2300, Newcastle

 • 10 Chittaway Road, Ourimbah, NSW 2258, Central Coast

 • 6 Temasek Boulevard, #10-02/03, Suntec Tower 4, 038986, Singapore

 • 55 Elizabeth Street, NSW 2000, Sydney

Întrebări