Keystone logo
University of North Alabama College of Business Executive MBA
University of North Alabama College of Business

Executive MBA

Request duration

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Colegiul de afaceri se mândreşte cu a fi un lider în furnizarea de programe postuniversitare care oferă o calitate remarcabilă, un curriculum foarte relevante, excelenţă de instruire, şi confort extraordinar la o valoare excepţională.

Studenţii sunt admise în grupuri cohortă pe baza cererii. Noi grupuri de cohortă înceapă în luna septembrie sau ianuarie, sub rezerva la cerere. Clase îndeplinesc una sâmbătă pe lună. On-line şi conţinutul DVD-ul este furnizat între întâlniri lunare de clasă. Opţiunea executiv este concentraţia numai oferite în cadrul programului Weekend.


College of Business de la Universitatea din Alabama de Nord, oferă un Master of Business Administration (MBA), program cu concentraţii mai multe opţiuni de livrare program disponibile. Elevii cu diplome de licenţă în afaceri şi cei de la discipline non-business sunt încurajaţi să aplice în mod egal. MBA este un vehicul extrem de respectat pentru îmbogăţirea studiu de licenţă în ştiinţă şi inginerie, artele liberale, şi ştiinţele sociale şi comportamentale, precum şi pentru adăugarea profunzime discipline tradiţionale de licenţă de afaceri.


Pentru studenţii fără nici un studiu anterior de licenţă în afaceri, programul de MBA cuprinde 51 de ore pe semestru (17 cursuri). Programul consta din şase cursuri de fundaţie, un nucleu necesare de şapte cursuri şi patru cursuri electivă, care va permite un student pentru a dezvolta o concentrare în cazul în care aleg. Anumite cursuri de fundaţie şase se poate renunţa în cazul în care studentul a absolvit cursuri universitare de licenţă sau echivalentă poate demonstra competenţă în domeniul reglementat de cursul fundatie. Cele şase cursuri de fundaţie sunt oferite prin intermediul Oficiului Universităţii de Studii Continuarea şi Outreach şi pot fi realizate după admiterea la studii postuniversitare sau înainte de admiterea în momentul înregistrării ca un "student absolvent neclasificate". Elevii sunt limitate la ore semestru şase de muncă absolvent atunci când este înregistrată ca "studenti absolventi neclasificate". Această limitare va fi ridicată pentru studenţi în timp ce completarea cursuri de fundaţie MBA.
Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Executive MBA
  • Tampa, Statele Unite ale Americii
 • Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult
 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, Statele Unite ale Americii