Keystone logo
University of Roehampton London Master în Administrarea Afacerilor
University of Roehampton London

Master în Administrarea Afacerilor

London, Regatul Unit

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 16.850 / per year *

În campus

* Septembrie 2022: 15.000 GBP pe an pentru Marea Britanie. 16.850 GBP pe an pentru UE și internațional

Introducere

MBA Roehampton este proiectat având în vedere profesioniștii la începutul carierei. Se concentrează pe leadership responsabil pentru susținerea avantajului competitiv și gestionarea proiectelor într-un context global. Este conceput pentru a vă oferi o înțelegere cuprinzătoare a principalelor domenii funcționale ale managementului afacerii, cum ar fi strategia, marketingul, finanțele și schimbarea organizațională. MBA Roehampton pune accent pe analiza celor mai bune practici și strategii ale organizațiilor globale și oferă oportunitatea de a urma un proiect de consultanță fie cu o corporație multinațională, fie cu un IMM-ul lider din Londra.

Acest program a fost conceput cu contribuția managerilor superiori de succes și vă va echipa cu o înțelegere a nevoilor afacerilor globale. Acest MBA vă va pregăti, de asemenea, pentru provocările managementului superior într-un mediu de afaceri internațional.

După finalizarea cu succes a MBA, veți avea cunoștințele, abilitățile și încrederea necesare pentru a conduce și a gestiona operațiunile de afaceri globale; pentru a absorbi informații complexe; pentru a lua decizii strategice dificile și a le comunica eficient și a conduce și a gestiona echipe de proiecte interculturale.

Acest program este acreditat dublu la o calificare CMI. După finalizarea cu succes a programului, studenții din campusul Roehampton vor fi eligibili pentru o calificare CMI L7 în management strategic și leadership (sub rezerva promovării modulelor CMI mapate necesare și moderarea CMI.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări