Keystone logo
University of Shanghai for Science and Technology

University of Shanghai for Science and Technology

University of Shanghai for Science and Technology

Introducere

University of Shanghai for Science and Technology (USST) este o cheie municipală multidisciplinară aplicată pentru universitatea orientată spre cercetare, cu ingineria ca bază, unde ingineria, știința, economia, managementul, literatura, dreptul, arta și alte discipline sunt bine dezvoltate . În 2018, USST a devenit o unitate pilot pentru construirea „unei instituții locale la nivel înalt de învățământ superior” în Shanghai. Cu o suprafață totală de aproape 700 000 de metri pătrați, USST are două campusuri, Campusul Yangpu și Campusul Fuxing. Există 17 școli, colegii și departamente cu peste 25.700 de studenți cu normă întreagă (aproximativ 16.700 de studenți și 9.000 de studenți absolvenți). Dintre cei 2.390 de membri ai facultății și ai personalului său, există 11 academicieni ai Academiei Chineze de Științe și Academiei Chineze de Inginerie (inclusiv academici adjuvați), 78 de talente la nivel național, 155 de talente la nivel provincial sau ministerial, 826 de profesori cu titluri superioare și 256 de conducători de doctorat.

Bazându-se pe, susținând și îndrumând dezvoltarea industriilor, USST a devenit o universitate de frunte în domeniile academice ale fabricării echipamentelor, echipamentelor medicale și industriei tipografice. Disciplinele precum Ingineria energiei, Ingineria termofizică, Ingineria optică, Știința managementului și ingineria au fost de mult timp printre cele mai bune națiuni, iar universitatea are, de asemenea, o industrie profundă găsită în domeniile instrumentelor medicale, publicării și industriilor tipografice. Recent, USST a depus eforturi suplimentare pentru a-și acorda prioritate aspectului disciplinar. Există 60 de programe de licență, 8 programe de doctorat de primă clasă, 6 programe post-doctorale, 27 de programe de masterat de primă clasă și 18 programe de masterat profesionale. USST are 19 platforme naționale de predare, 51 de platforme la nivel provincial sau ministerial, 7 platforme naționale de cercetare științifică și 34 de platforme la nivel provincial sau ministerial. Ingineria sa, Știința materialelor și chimia au clasat mult timp în top 1% din indicatorii esențiali ai științei (ESI) din lume.

SBC a fost înființată în 2006 ca o colaborare inovatoare între University of Shanghai for Science and Technology (USST) și nouă universități de top din Marea Britanie. SBC combină cele mai bune educații chinezești și britanice într-unul dintre orașele de top din lume, făcându-l un colegiu universitar cu adevărat internațional. Viziunea SBC este să fie cunoscută ca o poartă internațională pentru excelență și inovație și ne propunem să promovăm un etos al conducerii responsabile și al empatiei culturale în cadrul studenților noștri. Atragem studenți și cadre universitare din întreaga lume pentru a ne asigura că atât corpul studenților, cât și facultatea noastră de predare funcționează în diferite culturi și practici. Acest lucru face ca experiența oferită de SBC să fie cu adevărat unică.

Campusul SBC are sediul în campusul Fuxing Road al USST, care se află în centrul Shanghaiului. Campusul nu numai că are o istorie veche de un secol, dar are și o atmosferă internațională. Programele de studii sunt predate în întregime în limba engleză pe întregul spectru al Școlii de Afaceri și Management,

Absolvenții SBC au fost recunoscuți ca având un mare succes atât în ceea ce privește performanța academică remarcabilă, responsabilitatea socială etc.

Parcul Cultural Internațional

Parcul Cultural Internațional Shanghai este situat pe campusul de nord al Universității din Shanghai pentru Știință și Tehnologie (USST), pe drumul Jun Gong. USST este bine cunoscut în Shanghai. Istoria sa de o sută de ani poate fi urmărită de Universitatea din Shanghai fondată în 1906 și Deutsche Eedizinschule fondată în 1907. Multe clădiri originale au fost păstrate și păstrate în universitate și sunt considerate printre cele mai bine conservate clădiri istorice din oraș. Șase vile decomandate din campusul principal de pe drumul Jun Gong, construite între 1907 și 1936, sunt foste reședințe ale facultății. În prezent, ei alcătuiesc Parcul Cultural Internațional Shanghai. În prezent, există centre desemnate pentru Germania, America, Marea Britanie, Japonia, nord-baltică, etc. Împreună formează o comunitate culturală internațională unică în campus.

Semnificaţie

Parcul Cultural Internațional va integra resursele campusului și va construi o platformă internațională pentru experiențe de învățare culturală. Parcul va oferi facultăților, studenților și absolvenților din USST un centru de informare pentru schimbul și învățarea multiculturală și va oferi sprijin și încurajare pentru erudiții cu obiective educaționale internaționale.

Parcul va extinde resursele internaționale actuale și va oferi sprijin pentru dezvoltarea programelor de schimb cultural internațional. Prin învățare și schimb multicultural, Parcul va atrage mai multe resurse internaționale de prim rang, va promova schimbul cultural internațional, va lărgi orizonturile internaționale ale studenților și va promova sensibilitatea lor la diferențele culturale.

Parcul va promova dezvoltarea internațională a universității și va spori reputația sa internațională. Oportunitățile internaționale extinse și schimburile multiculturale vor spori impactul social al USST și vor crește vizibilitatea universității în comunitatea științifică internațională.

funcţii

Parcul Internațional de Cultură contribuie direct la obiectivul actual al USST de a oferi „Educație inginerească excelentă” prin cele cinci funcții de bază ale satului său cultural:

Învățare culturală internațională: Centrele vor sponsoriza prelegeri științifice pe tot parcursul anului universitar într-o gamă largă de discipline academice care fac parte din programa universitară. Comunitatea USST va avea frecvent oportunități de a se familiariza cu o mare varietate de voci internaționale diferite în multe domenii academice.

Experiență culturală internațională: programele reprezentative vor include o gamă largă de experiențe culturale, de la cele științifice și profesionale la cele culturale și artistice.

Programe speciale internaționale: programe tematice care variază de la tehnologie și inovație la limbă, culturi tradiționale și stiluri de viață vor fi programate din când în când, oferind o oportunitate pentru explorarea aprofundată a subiectelor de interes special.

Schimb și cooperare între universități, instituții internaționale de educație și cercetare: diversele elemente ale parcului oferă o oportunitate unică pentru construirea de programe de cooperare în cercetare și educație internațională. Parcul se bazează pe parteneriatele internaționale actuale prin comunicarea extinsă și planificarea programelor.

Interacțiune și cooperare între universități și întreprinderi internaționale: Parcul creează oportunități de parteneriat cu o varietate de întreprinderi din medii culturale diferite la „distanță zero” și promovează cooperarea internaționalizată școală-întreprindere.

Vizitatori

Vizitatorii deserviți de activitățile centrului includ:

 • USST studenți de licență și absolvenți;
 • USST facultate și personal administrativ;
 • Invitați savanți, artiști, oameni de știință și cercetători;
 • Vizitatori la Shanghai cu un interes profesional în programarea și expozițiile centrului.

Statistică

În 2018, USST a devenit o unitate pilot pentru construirea „o instituție locală de învățământ superior la nivel înalt” în Shanghai. Cu o suprafață totală de aproape 700.000 de metri pătrați, USST are două campusuri, campusul Yangpu și campusul Fuxing. Există 17 școli, colegii și departamente cu peste 25.700 de studenți cu normă întreagă (aproximativ 16.700 de studenți și 9.000 de studenți absolvenți). Din cei 2.390 de membri ai facultății și ai personalului, există 11 academicieni ai Academiei Chineze de Științe și ai Academiei Chineze de Inginerie (inclusiv academicieni adjuncți), 78 de talente la nivel național, 155 de talente la nivel provincial sau ministerial, 826 de profesori cu titluri superioare și 256 conducători de doctorat.

Școala de Inginerie și Calcul, Școala de Limbi, Educație și Culturi de către o echipă academică înalt calificată, care cuprinde peste 110 de angajați cu studii internaționale și doctorate, peste 80% dintre ei din 20 de țări și regiuni diferite. În prezent, are aproximativ 1.400 de studenți cu normă întreagă și peste 70 de studenți internaționali din aproximativ 27 de țări și regiuni

  Locații

  • Shanghai

   No. 1195 Middle Fuxing Road, 200031, Shanghai

   Programe

   Întrebări