Keystone logo
University of South Dakota Beacom School of Business Master of Business Administration (MBA)
University of South Dakota Beacom School of Business

Master of Business Administration (MBA)

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

O mba Programul este conceput pentru a răspunde nevoilor afacerilor moderne prin educarea generală a personalului de conducere care posedă un punct de vedere generalizat, sunt adaptabile la mediile în schimbare și posedă un înalt grad de competență analitică.

Fiind singurul program de MBA AACSB International acreditat în statul de Dakota de Sud, acesta este conceput pentru a satisface nevoile de afaceri moderne pentru personalul de conducere în linii mari, educați, care posedă un punct generalizată de vedere, flexibilitate pentru a răspunde la un mediu în schimbare, și un grad ridicat abilități de analiză.

MBA On Campus la USD este un program cu normă întreagă care poate fi finalizat în doar 12 luni. Programul On Campus include atât MBA general, cât și MBA cu specializare în administrarea serviciilor de sănătate. Gradul comun (JD / MBA) este, de asemenea, oferit ca parte a programului On Campus MBA.

Scop

Scopul programului de MBA este dublu: (1) de a dezvolta în viitor conducerea executivă pentru afaceri, industrie, și guvern; (2) pentru a încuraja studenții care au un interes în procesul de predare colegiu și o aptitudine pentru o carieră academică să-și continue munca lor la nivel de doctorat. Programul pune accentul pe luarea de decizii, rezolvarea problemelor, intelegerea rolului de afaceri în societate, precum și dezvoltarea capacității de conducere și responsabilitate socială pentru a trece la funcții de răspundere executive.

Programul de studiu

Cursuri MBA obligatorii Core

 • Contabilitate manageriala
 • Administratia Financiara
 • Analiza cantitativa
 • Sisteme informatice avansate SAU
 • Producție și operațiunilor de management
 • Teoria organizațională și Behavior
 • De afaceri și mediul său
 • Administrare Marketing
 • Politica administrativă
 • Economie managerială
 • 2 Electives

Suma minimă de ore necesar pentru o degreeis 33 de ore absolvent, 80 la suta din care trebuie să fie la nivelul de 700 sau mai sus.

MBA general sau MBA cu specializare Health Administration serviciu

Programul de administrare a serviciilor de sănătate de la USD pregătește studenții pentru cariere în administrarea sănătății într-un domeniu care va gestiona sistemul de sănătate. Misiunea este de a îmbunătăți furnizarea de servicii de sănătate și starea de sănătate a populației deservite prin educație de manageri profesioniști. Filozofia educațională este de a oferi un echilibru între educație generală (liberal), management și furnizorii de servicii de sănătate. Specializarea de Administrare a Serviciilor de Sănătate este disponibilă pe toate site-urile.

Combinat MBA / JD

USD Școlile de Afaceri și Legea ofere un grad comun care duce la Juris Doctor și Master of Business Administration de grade. Acest program presupune admiterea la Școala de Afaceri și Facultatea de Drept și poate fi finalizată în trei ani. Acest program este disponibil numai pentru studenții on-campus în Vermillion, SD.

Viitorii studenți interesați de programul de gradul comun sunt încurajate să aplice la ambele programe și interviu cu directorul de MBA.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare