Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University Of South Florida Tampa

University Of South Florida Tampa

University Of South Florida Tampa

Introducere

Bine ați venit la Universitatea din Florida de Sud, o universitate de cercetare de stat preeminentă! Situată în inima golfului Tampa, Universitatea din Florida de Sud este dedicată abilitării studenților de a-și maximiza potențialul de succes pe tot parcursul vieții.

USF este situat în regiunea vibrantă și diversă Tampa Bay, cu campusuri în Tampa, Sankt Petersburg și Sarasota-Manatee. Împreună, aceste campusuri deservesc mai mult de 50.000 de studenți și oferă diplome universitare, postuniversitare, de specialitate și doctorat.

În cele 14 colegii ale noastre, studenții aleg dintre 180 de specialități și concentrări, de la afaceri și inginerie la arte și sănătatea USF. Suntem dedicați abilitării studenților noștri pentru a prospera și am fost recunoscuți la nivel național pentru reducerea decalajului de realizare, indiferent de rasă, proveniență sau statut socioeconomic.

În ultimii cinci ani, USF a fost cea mai rapidă universitate din țară, publică sau privată, pe lista celor mai bune universități din SUA News and World Report. USF ocupă locul 46 ca cea mai bună universitate publică din America.

Programele noastre postuniversitare continuă să fie printre cele mai bune, conform US News and World Report, cu opt programe clasate în top 50 în 2018.

Cercetarea globală cu impact ridicat este esențială pentru misiunea USF, fiind singura universitate metropolitană de cercetare preeminentă a statului, astfel cum a fost desemnată de Consiliul guvernatorilor din Florida. În 2018, USF a atins primele 25 de universități publice pentru cheltuieli de cercetare - și a 42-a în țară, în general, printre universitățile publice și private. Cu cheltuieli totale de cercetare de 592 milioane dolari în 2017-2018, USF se află în fruntea cercetării de ultimă oră în medicină, știință, inginerie, arte și multe altele.

Înființată în 1956, USF este lider printre universitățile tinere. Incubatorul nostru de tehnologie din campus a creat peste 230 de locuri de muncă la nivel local, iar Centrul nostru pentru Antreprenoriat se situează în top 15 la nivel național. Suntem, de asemenea, lideri pe plan internațional și, în 2018, am fost producătorul numărul unu al bursierilor Fulbright din țară, pentru al doilea an consecutiv.

Spiritul nostru antreprenorial și orientat spre viitor ne-a ajutat să cultivăm un mediu excepțional pentru studenții noștri. În 2018, USF a câștigat Premiul Active Minds Healthy Campus, acordat ca recunoaștere a succesului nostru, acordând prioritate și promovând sănătatea și bunăstarea studenților noștri. Și acum găzduiește un capitol al Phi Beta Kappa - cea mai prestigioasă organizație națională de onoare din țară - USF este pregătită să-i ajute pe acești studenți să-și dezvăluie cel mai mare potențial.

Credința noastră că fiecare student va reuși dacă i se dă ocazia ne informează tot ceea ce facem aici la USF. Vă așteptăm să explorați mai multe despre universitatea noastră - personal și online - și să descoperiți cum puteți prospera la USF.

Locații

  • Tampa

    East Fowler Avenue,4202, 33620, Tampa

    Întrebări