Keystone logo
University of Suffolk Master of Business Administration (MBA)
University of Suffolk

Master of Business Administration (MBA)

Ipswich, Regatul Unit

12 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 11.790 / per year *

În campus

* pe an cu normă întreagă; 1.530 GBP pe 20 de credite - taxă de școlarizare cu jumătate de normă; 16.380 GBP - taxă internațională de școlarizare pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

146885_pexels-photo-3184338.jpeg

MBA este una dintre cele mai căutate calificări din lume. Reprezintă o valoare semnificativă atât pentru organizațiile din sectorul privat, cât și pentru cele din sectorul public. MBA oferă cunoștințe sofisticate de afaceri la un nivel superior de management și avansează semnificativ abilitățile de conducere. Acceptarea acestei calificări demonstrează hotărârea de a reuși într-o zonă de carieră aleasă și vă va consolida încrederea. Cursul își propune să dezvolte abilități de management analitic și strategic folosind concepte derivate dintr-o gamă largă de discipline academice. Acest lucru permite studenților să răspundă creativ și eficient provocărilor prezentate de un mediu de afaceri global și să extindă gama de responsabilități de management pe care și le asumă.

Longevitate și reputație

MBA oferit la University of Suffolk este unul dintre cele mai vechi programe de MBA din Marea Britanie. De asemenea, este acreditat în mod oficial de Chartered Management Institute (CMI). Aceasta înseamnă că absolvenții noștri de MBA, după îndeplinirea tuturor criteriilor de evaluare relevante, sunt eligibili pentru a primi trei premii la absolvire: diploma lor de MBA, diploma CMI de nivel 7 în management strategic și conducere și premiul CMI de nivelul 7 în consultanță profesională. Studenții care doresc să primească diploma CMI de nivelul 7 vor trebui să achiziționeze calitatea de membru CMI la un cost de 350 GBP pe calificare 2018/2019. Acest lucru îi califică ca membri formali ai Institutului.

La noi, puteți alege să vă studiați MBA, fie pe bază de normă întreagă, fie cu jumătate de normă. Programul este modular și este finalizat într-un ritm dictat de student. Structura flexibilă a programului MBA oferă o oportunitate de a acumula credite în timp către un MBA complet.

Incorporează premii intermediare, inclusiv certificatul postuniversitar în management (trei module, 20 de credite pe modul) și diploma postuniversitară în management (șase module, 20 de credite pe modul).

MBA complet este obținut la finalizarea a șapte module și a unei disertații (un total de 180 de credite). Alternativ, puteți opta pentru a lua doar un modul ca parte a unui program de dezvoltare profesională continuă. La trecere, acest lucru vă va oferi 20 de credite la nivel de master, care pot fi utilizate pentru a construi o calificare alternativă la master.

Acoperire

Programul de bază este vast și include module în operațiuni și MRU, management financiar și de risc, tendințe economice globale, managementul schimbărilor strategice, marketing strategic, management de consultanță, strategie de afaceri internațională și metode de cercetare. Elevii sunt, de asemenea, obligați să finalizeze o disertație de 15.000 de cuvinte.

învățământ

Veți fi predat de profesori și lectori, fiecare dintre ei având o vastă experiență atât în conducerea superioară, cât și în mediul academic.

Critică

Multe diplome de MBA oferite în altă parte sunt, în principal, cursuri de instruire formulare. Cu noi, totuși, încurajăm în mod activ elevii să pună la îndoială în mod fundamental înțelepciunea general acceptată de conducere și conducere, bazându-se pe întreaga gamă de cunoștințe științifice sociale. Nu numai că aceasta dezvoltă o înțelegere mai nuanțată și mai sofisticată a naturii complexe a organizațiilor și a funcționării acestora, dar dezvoltă abilitățile transferabile de evaluare și analiză necesare conducerii superioare.

Învățare bazată pe practică

Elevii vor fi implicați în probleme de management live prin diferite proiecte și evaluări, dezvoltarea abilităților de conducere și management și desfășurarea de lucrări atât pe grup, cât și individual. Studenții sunt, de asemenea, invitați la prelegeri de către manageri practicanți, fiecare dintre aceștia având o vastă experiență în domeniul lor particular.

Facilităţi

Cursul este livrat în clădirea premiată Waterfront din Ipswich. Aceasta este o locație inspirată, nu în ultimul rând datorită vederii sale asupra portului de agrement și este punctul central al unui campus extrem de bine resurse. Dimensiunile clasei sunt mici (de obicei între 10 și 15 studenți).

Distinctiv

MBA aici nu doar îmbrățișează dimensiunile internaționale ale afacerilor și comerțului, ci și pentru acei studenți care optează pentru a studia modulul de strategie internațională de afaceri - include o experiență de consultanță de o săptămână în Boston, Massachusetts.

Module de curs

Studenții cu normă întreagă finalizează cursul pe parcursul unui an calendaristic, cu frecvență, de obicei, după-amiaza și seara 14:00 21:00, două zile pe săptămână. Bineînțeles, există și un nivel semnificativ de studiu independent la nivel de masterat. Studenții cu jumătate de normă durează între doi și trei ani pentru a finaliza diploma.

 • Administrarea prin finanțe. Acest modul oferă o apreciere a unei game largi de probleme financiare, deoarece acestea au impact asupra lumii afacerilor. De asemenea, evaluează natura corporației și guvernarea acesteia dintr-o perspectivă financiară. Se concentrează pe analiza de bază a situațiilor financiare, a instrumentelor și tehnicilor financiare înainte de a trece la o perspectivă mai strategică. Îi încurajează pe elevi să vadă implicațiile financiare ale procesului decizional.
 • Management de proiect. Acest modul echipează participanții cu abilitățile analitice, practice, tehnice și software necesare pentru a gestiona cu succes proiectele de afaceri. În acest scop, modulul explorează fiecare etapă a modelului ciclului de viață al proiectului (inițiere, planificare, execuție și închidere) și examinează diferitele abilități necesare managerului de proiect în fiecare etapă.
 • Gestionarea schimbărilor strategice. Acest modul își propune să dezvolte o înțelegere critică a strategiei organizaționale și să o aplice în diferite contexte, inclusiv organizații comerciale și non-profit de diferite dimensiuni. Adoptă o abordare interdisciplinară a rezolvării problemelor, bazându-se pe abilitățile dezvoltate în alte module. Conținutul va acoperi abordări de analiză contextuală, cultură și analiză a părților interesate în managementul schimbării organizaționale și metode de implementare și evaluare a intervențiilor de schimbare. Modulul încurajează elevii să-și dezvolte propriul cadru intelectual de valori, atitudini și practică în legătură cu gestionarea schimbării.
 • Marketing strategic. Marketingul este fundamental pentru operațiuni de afaceri profitabile, realizate prin analiza strategică, formularea strategiei, implementarea și controlul strategic. Este în mare parte responsabil pentru realizarea obiectivelor corporative de bază, oferind propuneri de valoare segmentelor de clienți vizați, contribuind la susținerea avantajului competitiv pe termen lung. Este de dorit ca programul MBA contemporan să conțină un modul de marketing desemnat, care să demonstreze o abordare orientată către client, integrată în și în întreaga organizație de afaceri. Ca un set de principii și practici, marketingul are relevanță și pentru sectorul public și alte sectoare non-profit.
 • Comportament organizațional. Acest modul introduce studiul organizațiilor și evoluția acestora. În special, se concentrează pe: gestionarea oamenilor; Gestionarea tehnologiei; Gestionarea responsabilității. În loc să studieze fiecare în mod izolat, reunind aceste componente cheie ale strategiei organizației, acest modul reflectă realitatea de a aborda simultan interesele mai multor părți interesate. După caz, elevii sunt încurajați să reflecteze asupra conținutului acestui modul la locul lor de muncă.
 • Metode de cercetare. Scopul acestui modul este de a introduce studenții în marea varietate de abordări și tehnici de cercetare cantitativă și calitativă și de a dota studenții cu abilitățile necesare pentru a culege, colega, analiza, prezenta și interpreta date. De asemenea, își propune să ofere o bază fermă pentru disertație. Conținutul va acoperi contextul cercetării calitative, tehnicilor de colectare a datelor, tehnicilor de analiză calitativă a datelor, analize statistice sau relații și tendințe, eșantionare și cercetări exploratorii și descriptive.
 • Managementul consultanței. Acest modul inovator va încuraja aplicarea și dezvoltarea abilităților și cunoștințelor la probleme de afaceri în timp real prin învățare bazată pe probleme. Elevii își vor dezvolta capacitatea de a dobândi, analiza și evalua informații și de a căuta soluții fezabile la problemele de afaceri. SAU
 • Management de consultanță cu afaceri internaționale. Acest modul reflectă asupra complexității globalizării și a relației sale cu afaceri și management. Din ce în ce mai mult, organizațiile concurează peste granițele internaționale și culturale; pentru a face acest lucru în mod eficient, managerii necesită un set de competențe extins. Acest modul răspunde acestei nevoi.
 • Disertație. Disertația oferă studenților posibilitatea de a întreprinde o cercetare independentă substanțială într-un domeniu de interes special și de a le permite studenților să demonstreze înțelegerea metodelor de cercetare și a aplicării lor. De asemenea, oferă o oportunitate pentru studenți să-și raporteze învățarea în modulele predate la analiza unei probleme relevante pentru programul lor de masterat. La finalizarea disertației, studenții vor fi conceput un plan de cercetare adecvat și fezabil, au dezvoltat instrumente de cercetare adecvate și au scris o disertație de 15.000 de cuvinte.

Taxe și finanțare

2021-22

 • Taxă de școlarizare cu normă întreagă: 11.790 GBP pe an
 • Taxă de școlarizare cu jumătate de normă: 1.530 GBP pentru 20 de credite (vă rugăm să contactați Infozone pentru informații suplimentare)
 • Taxă internațională de școlarizare: 16.380 GBP pe an

Informatii suplimentare

 • Reducere cu 20% a taxelor pentru absolvenții University of Suffolk

La University of Suffolk , taxele dvs. de școlarizare oferă acces la toate facilitățile obișnuite de predare și învățare la care v-ați aștepta. Cu toate acestea, pot exista costuri suplimentare asociate cursului dvs. pentru care va trebui să bugetați.

Studenții care doresc să primească diploma CMI de nivelul 7 vor fi obligați să achiziționeze calitatea de membru CMI la un cost de 350 GBP.

Cerințe de intrare

Cerințe academice

 • Dețineți o diplomă cu o clasificare minimă 2: 2 sau echivalentă dintr-o diplomă de licență într-o disciplină relevantă sau;
 • o calificare profesională cu statut de absolvent sau;
 • un HNC sau HND și au trei ani de experiență în management sau;
 • au cinci ani de experiență semnificativă în management

Cerințe non-academice

Orice ofertă de loc va fi supusă:

 • demonstrați abilitatea de a discuta și dezbate probleme relevante de afaceri în timpul interviului.

Limba engleză cerințe

 • IELTS (Academic sau UKVI): 6,5 în general și un minim de 5,5 în fiecare componentă
 • Cambridge Assessment English: Certificat avansat C1 în limba engleză avansată scor general minim de 180, nu mai puțin de 162 în fiecare componentă
 • Pearson Test of English (PTE Academic): CEFR C1 Level
 • TESA (Test of English for Studies Abroad): 6,5 în general și minimum 5,5 în fiecare componentă
 • TOEFL iBT (acceptabil numai pentru studenții care nu necesită o viză de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie): 93 în general cu un minim de 12 în lectură, 11 în ascultare, 17 în vorbire și 20 în scris
 • Testul abilităților parolelor University of Suffolk : 6,5 / 7,0 în general și minimum 5,5 în fiecare componentă

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare