Keystone logo
© University of Texas Arlington
University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

Introducere

Descoperiți factorul Maverick!

Universitatea din Texas din Arlington este o instituție cuprinzătoare de cercetare, predare și servicii publice a cărei misiune este promovarea cunoștințelor și căutarea excelenței. Prin programe academice, de stagiu și de cercetare, studenții noștri primesc experiențe din lumea reală care îi ajută să contribuie la comunitatea lor și, în cele din urmă, la lume. Campusul nostru se întinde pe 420 de acri și include mai mult de 100 de clădiri și facilități de ultimă generație. Situat în inima Dallas-Fort Worth Metroplex, suntem capabili să oferim oportunități educaționale flexibile și inovatoare.


O universitate de excelență de nivel mondial

UTA este o companie producătoare de cercetare "Carnegie Research-1", cea mai mare activitate de cercetare, dedicată descoperirilor de îmbunătățire a vieții, instrucțiunilor inovatoare și implicării comunității.

Știrile din SUA și clasamentul „Cele mai bune școli absolvente” includ peste 20 de programe de absolvire la UTA. Programele noastre academice de înaltă calificare atrag cei mai buni și mai strălucitori savanți din peste 100 de țări, iar facultatea și studenții noștri primesc constant recunoaștere națională și internațională pentru realizările lor. Ca a șasea universitate cea mai diversă din țară, UTA se mândrește cu incluziunea și oportunitățile culturale.

Adâncimea acestor premii accentuează statutul UTA ca loc preeminent pentru urmăriri intelectuale și conducător al schimbărilor pozitive.

Academicienii

Ai vise majore. Avem specializări pentru visele tale.

Descoperiți UTA, unde călătoria dvs. academică este prioritatea noastră. Cu o selecție impresionantă de 180 de programe academice diverse, vă oferim potrivirea perfectă pentru pasiunile și ambițiile dumneavoastră.

Descoperiți cum să vă finanțați educația de licență

Mulți studenți absolvenți de la UTA primesc sprijin financiar prin asistente plătite, burse, burse și granturi . De asemenea, vă recomandăm să căutați disciplina dvs. pe MavScholarShop și să discutați cu profesorii din departamentul dvs. pentru oportunități suplimentare de finanțare la UTA!

Viață de student

TU ești inima vieții studențești la UTA!

În campus și în Arlington, veți fi în centrul activităților distractive, evenimente culturale minunate, atletism palpitant și multe altele! Cu peste 300 de organizații conduse de studenți care fac totul, de la construirea și proiectarea mașinilor de curse cu formulă până la viața grecească, veți găsi cu ușurință alți Mavericks care sunt gata să încerce ceva cu tine.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Arlington

    South Nedderman Drive,500, 76013, Arlington

Întrebări