Keystone logo
University of Texas Arlington College of Business Administration Executive MBA în Asia
University of Texas Arlington College of Business Administration

Executive MBA în Asia

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

De înaltă calitate Absolvent Educaţie pentru manageri si directori

Programul Executive MBA este conceput pentru a oferi de înaltă calitate, educaţie postuniversitare de management la nivel mediu şi superior la nivel de manageri şi directori. Programul acoperă toate domeniile funcţionale de management al afacerii si va avea un accent internaţional în cursul ofertele sale. Alte teme de conţinut program poate include management de proiect, managementul calităţii totale, şi alinierea resurselor strategice.Ce este un program Executive MBA?

Un program de Executive MBA oferă o oportunitate pentru profesionişti cu experienţă pentru a obţine o diplomă de master în Business Administration la un program care minimizeaza perturbarea de muncă şi de preocupări personale. Aceste programe includ o structură de clasă cohortă, care oferă o blocare-pas, curriculum planificate într-un cadru executiv. Cu alte cuvinte, membri din fiecare clasă începe programul la acelaşi punct, trece prin curriculum împreună, şi de obicei complet cerinţele de grad pentru absolvire ca un grup.

Executive MBA (EMBA) studenţii sunt obligaţi să completeze de grade in ultimii doi ani sau mai puţin. În această perioadă, ei castiga o gamă largă de abilităţi noi şi ascuţi abilităţile lor de analiză prin combinarea curs de-a lucra cu experienţele de zi cu zi profesionale. Un aspect unic al unui program de EMBA este experienţa colectivă profesională a participanţilor săi, care îmbogăţeşte foarte mult mediul educaţional.

O echipa de abordare este adesea folosit pentru a permite schimbul de perspective diverse pe teme diverse, acest rezultat interacţiune într-o provocare, stimulând experienţă de învăţare care prevede o rentabilitate maximă a investit timp şi resurse.

elevii EMBA posedă mai mulţi ani de experienţă semnificativă, cariera post de bacalaureat. Majoritatea studenţilor sunt sponsorizate atât financiar, cât şi prin timpul de eliberare de către organizaţiile lor angajatoare, şi toate continua să lucreze cu normă întreagă în timp ce înscrişi în program.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Executive MBA
  • Tampa, Statele Unite ale Americii
 • Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult
 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, Statele Unite ale Americii