Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Introducere

Bine ați venit la University of the Incarnate Word

De ce UIW?

Simplu. Te întâlnim acolo unde ești. Vă ajutăm să câștigați o lume de încredere. Credem în unde te duci.

Vă ajută să începeți în San Antonio, a treia economie cu cea mai rapidă creștere din SUA. Veți găsi aici numeroase oportunități bune de muncă - în domeniul sănătății, educației, aerospațial, bio-cercetare, energii regenerabile, animație 3D și design de jocuri și altele programe în domenii de carieră de conducere.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Cu peste 135 de ani de tradiție, University of the Incarnate Word din San Antonio, Texas, este dedicată excelenței educaționale într-un context de credință în Iisus Hristos, Cuvântul Întrupat al lui Dumnezeu. UIW este cea mai mare universitate catolică din Texas și a patra cea mai mare universitate privată din Texas. Cu un campus principal frumos în San Antonio, UIW are locații în tot orașul și în sudul și centrul Texasului, precum și două campusuri în Mexic și un centru de studii europene în Strasbourg, Franța. UIW a fost fondată de și este un minister sponsorizat al Surorilor Carității Cuvântului Întrupat .

UIW se angajează să modeleze minți bune cu caracter puternic, care să ne extindă lumea. La baza misiunii UIW se află angajamentul față de justiția socială și serviciul comunitar. Cu un curriculum conceput pentru a lărgi înțelegerea elevilor cu privire la nevoile lumii, bărbații și femeile învață să devină cetățeni preocupați și luminați, folosindu-și abilitățile pentru un impact semnificativ în cadrul comunității locale și globale. Prin programele oferite la nivel de licență, absolvent și doctorat prin 11 școli și colegii, studenții pot influența pozitiv nenumărate industrii și domenii de studiu.

Fiind o instituție de servire hispanică și o școală cu panglică galbenă , UIW salută cu mândrie studenții din toate mediile și îi sprijină pe parcursul călătoriilor lor academice.

UIW este singurul program de atletism catolic NCAA Divizia 1 din sud și numără 14 sporturi și 23 de echipe masculine și feminine. Fiind un membru mândru al Conferinței Southland, echipele UIW modelează sportivitatea etică și atletismul exemplar.

Bogăția noastră tradițională, legăturile puternice și istoria istorică au dat naștere la o bază mândră de absolvenți de peste 40.000 de bărbați și femei din întreaga lume. Absolvenții continuă să trăiască misiunea UIW în domeniul lor, prezentând o muncă exemplară în artă, servicii civice și realizări profesionale.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Caracteristici Campus

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

Experiența Capstone

Elevii HEB School of Business & Administration își împărtășesc abilitățile cu companiile din lumea reală înainte de absolvire.

Ca parte a curriculum-ului de afaceri, studenții MBA trebuie să urmeze un curs capstone. Aceste cursuri sunt denumite „capstone” deoarece sunt una dintre piesele finale ale diplomei unui student și un punct culminant al educației programului lor. Cursul de capstone le cere studenților să valorifice toate cunoștințele și abilitățile dobândite de la celelalte cursuri ale lor și să le aplice scenariilor din lumea reală printr-un proiect capstone.

Proiectele de curs Capstone se bazează pe cunoștințele studenților și pe educația în afaceri pentru a ajuta companiile și organizațiile să facă față provocărilor. De asemenea, studenții beneficiază foarte mult de experiența proiectului și finalizează cursul mai pregătiți pentru a intra în forța de muncă, deoarece cursul capstone le-a oferit oportunitatea de a se întâlni cu factorii de decizie organizaționali, de a înțelege structurile organizaționale, de a analiza procesele de afaceri, de a identifica provocările de afaceri, de a îmbunătăți abilitățile de prezentare și dezvolta contacte cheie pentru a dezvolta rețele profesionale.

Sala de Științe Bonilla

Renovată și redeschisă în 2006 cu echipamente de ultimă generație, Bonilla Science Hall (BSH) găzduiește departamentele de Inginerie, Matematică, Nutriție, Științe atmosferice (Meteorologie) și Fizică din campusul Broadway. BSH conține săli de clasă și laboratoare moderne pentru mecanica fluidelor, ingineria materialelor, electronică, meteorologie (difuzată și operațională), sănătatea nutriției, mecanică și învățământul școlar primar. Un centru de îndrumare la matematică este situat la etajul al treilea, cu un tutore în așteptare pentru studenții care au nevoie de asistență la cursuri de matematică sau statistică sau care necesită acces la computer. De asemenea, la etajul doi (BSH 216) se află un laborator de calculatoare cu 18 stații care oferă software actualizat pentru cursuri și cercetare privată.

Facultatea are birouri în apropierea sălilor de clasă pentru a permite interacțiunea ușoară și deschisă între profesori și studenți. Studenții sunt încurajați să utilizeze mesele de studiu, tablele de scris și mini bibliotecile de manuale din zona biroului facultății a BSH. Sălile de întâlnire multifuncționale echipate cu tehnologie A/V sunt disponibile pentru profesori, personal și studenți la etajul doi.

Casa Solară

University of the Incarnate Word Încarnat este proiectată și utilizată de Departamentul de Inginerie UIW. Rețeaua solară din casă oferă energie electrică pe tot parcursul anului. Casa are caracteristici eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi panourile Sun Power PV. De asemenea, are caracteristici reciclate, cum ar fi blaturile din sticlă reciclată ECO și podeaua Trex (fabricată din sticle de lapte reciclate). Printre alte caracteristici durabile, casa are podea din plută și dulapuri Parawood (arbore de cauciuc). Are eficiență a apei cu corpurile sale sanitare cu debit redus și o toaletă cu două fluxuri. În plus, are o calitate a aerului din interior datorită plăcii interioare din fibră de sticlă verzi (templu-interior), care este rezistentă la mucegai și mucegai. Produce mai multă energie curată decât este necesară pentru funcționarea clădirii.

Casa solară este compatibilă cu ADA și are certificare LEED Platinum de către USGBC Leadership in Energy and Environmental Design. Studenții seniori în design folosesc acest spațiu pentru cercetare și planificare. Acesta servește ca centru pentru vizitatori, facilitate de informare și ca inspirație pentru inovația tehnică pentru studenți și comunitate.

  Burse și finanțare

  Locații

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Întrebări