Keystone logo
University of the Philippines (College of Business Administration) Mba
University of the Philippines (College of Business Administration)

Mba

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de MBA al Universității din Filipine își propune să ajute managerii să obțină un avantaj distinct în profesia lor, indiferent dacă se află în instituții industriale, financiare, guvernamentale sau non-profit.

Programul MBA caută candidați de înaltă calificare - adică studenți cu experiență academică puternică, experiență profesională, maturitate personală și interes și disciplină pentru a-și dezvolta potențialul de conducere și de conducere. În medie, 50 de studenți sunt admiși în programul Full-time, și de două ori mai mulți în programul managerilor .

Pentru a atinge acest obiectiv, Colegiul oferă un curriculum de programe pe scară largă, care speră să atingă un echilibru între formarea tehnică și rezolvarea problemelor practice, bazată pe teoriile și abordările actuale de management. Acesta este completat de analize de caz, studii de companie / industrie, jocuri de afaceri și alte metode de învățare experimentală.

Sa făcut un efort conștient pentru a dezvolta un curriculum care să răspundă particularităților mediilor filipineze și asiatice. Studenții MBA se angajează într-un studiu intensiv în conceptele și tehnicile actuale de management printr-un curriculum de bază care acoperă zonele funcționale în afaceri, precum și economie, matematică aplicată și statistici și științe comportamentale. Elevii sunt încurajați să obțină o expertiză funcțională suplimentară prin urmărirea cursurilor elective oferite la Colegiul de Administrare a Afacerilor sau la unitățile de absolvent aliate ale Universității.

Programul UP MBA, bazat pe cele mai recente concepte de management, echilibrează formarea tehnică cu rezolvarea problemelor practice.

Cursurile programului sunt furnizate de o facultate condusă cu normă întreagă, alături de lectori care sunt practicieni proeminenți în industrie. Procesul de învățare este îmbunătățit de o bibliotecă de specialitate cu cea mai mare colecție de filiale din Filipine, cu cărți și jurnale de gestionare a afacerilor, dotări bine dotate și echipamente de învățare moderne.

Programul de studiu constă într-un total de 21 de cursuri de bază și electivă.

Cursurile de bază sunt în economie, metode cantitative, contabilitate managerială, finanțe, marketing, producție / operațiuni, comportament uman în organizații și politică de afaceri.

Cursurile opționale pot fi luate la ACB sau la alte colegii ale Universității. Aceste cursuri de "concentrare" pot fi în domenii cum ar fi teoria și practica investițiilor, subiecte avansate în finanțe, finanțe internaționale, managementul tehnologiei, planificarea și managementul întreprinderilor noi, subiecte speciale în elaborarea și implementarea politicilor, sisteme informatice de management, controlling, publicitate, personal și relațiile industriale și gestionarea tehnologiilor emergente.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Curs de MBA din Marea Britanie
  • Oxford, Regatul Unit
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
 • Master în administrarea afacerilor (60 ECTS) Management general (online)
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor (90 ECTS) Specializare în Management Durabil (Online)
  • Berlin, Germania