Keystone logo
University of Vermont MBA Inovare durabilă MBA
University of Vermont MBA

Inovare durabilă MBA

Burlington, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 52.976 / per year *

În campus

* Locuitorii din Vermont - 32.028 dolari

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Clasat pe locul 1 Green MBA de Princeton Review, Universitatea din Vermont, un an de inovație durabilă MBA a fost proiectat de la sol pentru a contesta MBA tradițional. Ne-am înscris pe unii dintre cei mai mari lideri din domeniu pentru proiectarea și modelarea programului nostru.

Rezultatul? Am reinventat fundamental educația de afaceri și gradul de MBA pentru a aborda direct provocările de bază cu care ne confruntăm - mediu, etică, sărăcie și inegalitate - prin obiectivul întreprinderii și antreprenoriatului. În doar doisprezece luni, primiți o diplomă MBA acreditată, care include nu numai setul de instrumente MBA de bază, ci și cunoștințele, abilitățile și capacitățile pentru a transforma afacerile de astăzi și a crea întreprinderi cu adevărat inclusive și durabile.

141475_SIMBAwebheader2020.png

De ce MBA inovație durabilă?

Misiunea programului MBA inovare durabilă de la Universitatea din Vermont este de a pregăti și instrui indivizii pentru a crea oportunități de afaceri profitabile și durabile într-o lume în curs de schimbare transformatoare. MBA inovare durabilă își propune să dezvolte următoarea generație de lideri care vor construi, perturba, inova și reinventa afaceri și întreprinderi durabile într-o lume care o cere.

Ca student la programul MBA inovare durabilă, veți beneficia de:

Un program accelerat de un an

Conceput pentru a vă oferi setul complet de instrumente MBA în termen de 12 luni, astfel încât să puteți reveni la impactul.

Spiritul unic de antreprenoriat al Vermontului

Aflați și dezvoltați relații cu liderii dintr-o clasă de master de întreprinderi durabile și inovatoare, inclusiv Ben & Jerry's, Burton Snowboards, Keurig Dr. Pepper și Seventh Generation.

Expunere globală și experiență practică

Lucrați semnificativ, cu impact ridicat, cu parteneri globali care conduc sarcina unei afaceri durabile.

Gândire și practică de ultimă oră

Veți interacționa cu unii dintre principalii gânditori și profesioniști din domeniul întreprinderii durabile, atât aici, în Vermont, cât și din întreaga lume, prin intermediul rețelei noastre de la Changemaker.

Abordare multidisciplinară

Am conceput un curriculum unic livrat de facultatea de la Școala noastră de Afaceri, precum și Departamentul de Dezvoltare Comunitară și Economie Aplicată, clasat la nivel național Școala de Resurse Naturale Rubenstein, Institutul Gund pentru Mediu, Inovații UVM și Școala de Drept Vermont.

Curriculumul MBA pentru inovație durabilă

Învățarea bazată pe clasă este critică, iar curriculum-ul MBA pentru inovație durabilă este unic în designul și concentrarea sa. Cu toate acestea, expunerea și experiența din lumea reală sunt de asemenea cruciale pentru dezvoltarea perspectivei personale și a abilităților necesare pentru a fi un antreprenor durabil eficient. În consecință, MBA inovare durabilă integrează mai multe elemente care oferă experiență practică, hands-on și conexiuni.

Module și cursuri

Programul este structurat în 4 module de câte 8 săptămâni fiecare. Fiecare modul este format dintr-o serie de cursuri scurte și intense. Numărul de cursuri pe modul variază. Studenții din fiecare cohortă învață și cresc împreună ca un grup coeziv și formează relații profesionale și personale de-a lungul vieții.

Fiecare curs abordează probleme de durabilitate. Cazurile de afaceri sunt împărțite pe cursuri și aceste cazuri de afaceri se concentrează pe modul în care anumite corporații construiesc o economie mai incluzivă, mai rezistentă și mai durabilă. Curriculumul va discuta în profunzime modul în care provocările globale asociate sustenabilității, atunci când sunt privite printr-o lentilă de afaceri, pot ajuta la identificarea strategiilor și practicilor manageriale pentru a realiza o creștere economică durabilă, conducând simultan valoarea acționarului.

Finanțare durabilă și cale de investiții de impact

Sectorul financiar este remodelat de ascensiunea investițiilor pasive, a reformei de reglementare și a inovației tehnologice. Aceste forțe reduc oportunitățile în multe dintre traseele tradiționale de carieră pentru absolvenții recenți cu interes în analiza investițiilor și gestionarea portofoliului. În același timp, mediul-guvernare socială (ESG) și investițiile de impact câștigă din ce în ce mai mult pe măsură ce instituțiile financiare și administratorii de avere răspund cererii tot mai mari de vehicule de investiții cu impact pozitiv asupra societății. În timp ce marile companii financiare și de investiții își dezvoltă capacitățile de a oferi investiții și strategii de portofoliu în concordanță cu atingerea atât a obiectivelor financiare, cât și a celor sociale, numărul practicienilor cu o înțelegere profundă atât a criteriilor financiare, cât și a celor de durabilitate / impact este limitat. Traseul de finanțare durabilă și investiții de impact (SFII) va răspunde acestei nevoi producând absolvenți pregătiți să creeze și să gestioneze investiții și portofolii care să satisfacă atât obiectivele financiare, cât și cele sociale.

SFII este proiectat pentru cei cu expertiză în finanțe care doresc să obțină expertiză în investiții cu impact ESG în timp ce câștigă MBA inovare durabilă. Solicitanții acestei piste trebuie să îndeplinească mai întâi cerințele de admitere la programul MBA inovare durabilă și ar trebui să aibă expertiză în finanțele obținute printr-o diplomă MS în finanțe, finalizarea (sau aproape finalizarea) procesului CFA sau experiență profesională semnificativă.

127956_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Curriculumul MBA pentru inovație durabilă

Pregătirea de vară (self-pace, online)

Contabilitate financiară pentru întreprinderi durabile

Modulul 1: Bazele managementului

Strategie de afaceri pentru o lume durabilă - Marketing de brand durabil - Finanțe pentru inovatori I - Provocări mondiale - Economie de afaceri - Lucru în echipă pentru o inovație susținută - Afaceri de familie antreprenoriale - Seminar de conducere

Modulul 2: Construirea unei întreprinderi durabile

Conducerea pentru inovația durabilă - Crearea modelului de afaceri antreprenorial - De la RSI la Crearea valorii partajabile durabile - Luarea deciziilor de marketing în condiții de incertitudine - Finanțe pentru inovatori II - Set de instrumente pentru sustenabilitate I - Seminar de conducere

Planificarea Practicum

Încadrare inițială, Lista de idei / oportunități de proiecte

Modulul 3: Creșterea unei întreprinderi durabile

Operațiuni durabile și lanțuri de aprovizionare ecologică - Durabilitate în afaceri și politici publice - Finanțarea unei întreprinderi durabile - Contabilitate pentru o întreprindere durabilă - Analize de date pentru întreprinderi durabile - Conducerea schimbării durabile I - Seminar de conducere

Modulul 4: Concentrarea pe sustenabilitate

Conducerea schimbării durabile II - Instrumente sisteme pentru sustenabilitate - Conducerea inovării de la baza Piramidei - Strategia de inovare: De la idee la piață - Tehnologie și politici pentru energie durabilă - Toolkit II pentru sustenabilitate - Seminar de conducere

Practicum: Antreprenoriat durabil în acțiune

Practicum Pitch, Proiect de vară și raport final și prezentare către sponsorul corporativ

Procesul de admitere

Sunteți mulțumit doar de „afaceri ca de obicei” sau sunteți interesat să valorificați puterea afacerilor și a piețelor pentru a schimba lumea?

Căutăm oameni ca tine - disrupți, inovatori și antreprenori vizionari. Liderii care gândesc diferit și caută un mod mai bun de a face afaceri și care sunt pregătiți să înceapă o educație de afaceri care să îi pregătească să trăiască diferit, să conducă diferit și să profite diferit. Dă-ne un an. Împreună vom reinventa modul în care facem afaceri.

Programul MBA pentru inovație durabilă este un grad intensiv de 1 an accelerat, începând de la sfârșitul lunii august. Aplicarea la program este continuă, termenele de decizie sunt mai jos. Rețineți că unele burse au termene diferite.

Early Mover 15 ianuarie
Admitere regulată 15 aprilie
Admitere finală 15 iunie

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Global Executive MBA
  • Valbonne, Franţa
  • Belo Horizonte, Brazilia
  • + 6 Mai mult
 • Master of Business Administration (MBA) Business Analytics - Desemnat STEM
  • Chicago, Statele Unite ale Americii
 • Afaceri (MBA)
  • Fort Wayne, Statele Unite ale Americii