Keystone logo
University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

Introducere

Universitatea din Londra Vest - Campus RAK Branch

UWL are o reputație pentru o educație de înaltă calitate strâns legată de ocuparea forței de muncă. Ne propunem să-i inspirăm pe studenții noștri să devină profesioniști inovatoare, conectându-i la cariere incitante și pline de satisfacții.

Bazat în inima uneia dintre cele mai de succes regiuni de afaceri ale Regatului Unit, Universitatea dispune de personal calificat, cu o vastă experiență în disciplinele respective și legături puternice cu industriile lor.

Tot ceea ce facem este conceput pentru a pregăti studenții atât cu cunoștințele academice, cât și cu abilitățile practice pentru a reuși în cariera aleasă. Suntem Universitatea de carieră.


Aici, la Universitatea din West London, am lansat în parteneriat cu Wisdom Education Group, care este furnizorul nostru local de infrastructură academică. Acesta este campusul nostru unic pentru a servi studenții din Emiratele Arabe Unite, Orientul Mijlociu și Africa.

Suntem încântați să oferim o serie de cursuri de înaltă calitate, orientate spre carieră și cursuri postuniversitare, oferite de personal didactic foarte experimentat.

Aducem ethosul orientat spre studenți la Ras al Khaimah, asigurându-ne că elevii se află în centrul a tot ceea ce facem în ceea ce privește curriculum-ul, predarea și viața campusului. Oferim calendare flexibile pentru a satisface nevoile studenților și pentru a se adapta profesioniștilor care lucrează. Clasele sunt livrate în limba engleză, iar calificările acordate vor fi aceleași cu cele acordate aici în Marea Britanie.

Universitatea din West London University Campus, Zona Academiei, Ras al Khaimah Emiratele Arabe Unite:

Nou lansat Centrul Universității din West London (RAKFTZ Branch) este situat în Zona Academică a Zonei de Liber Schimb Ras al Khaimah din Emiratele Arabe Unite. Acesta este primul campus de filiale al Universității de Vest din Londra, în Orientul Mijlociu./strong>

Campus este situat central la granița Umm Al Qaiwan din Ras Al Khaimah Emirate la Al Hamra. Ceramica RAK, companie de renume mondial Ceramica, situată aproape de acest Campus. Accesul direct din emiratele din Fujairah este un avantaj suplimentar. Acest Campus ar putea servi direct întregului emirate nordic, deoarece este aproape de Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah și Dubai. Centrul se află la 50 de minute de mers cu mașina de Dubai, iar transportul este asigurat în tot orașul Emiratele de Nord, inclusiv Dubai.

Centrul oferă o serie de cursuri de licență și postuniversitare, care sunt predate de personal didactic cu experiență înaltă. Clasele sunt livrate în limba engleză, iar calificările acordate vor fi aceleași cu cele acordate aici în Marea Britanie.

Cursurile care vor fi oferite includ Managementul, Finanțele și Contabilitatea și Managementul turismului și turismului.

Dezvoltarea carierei și a studiului

După absolvirea cursului, studenții noștri din MBA se simt mai încrezători și mulți s-au mutat în domenii de creștere precum sectorul bancar, consultanță, guvern și non-profit pe scena internațională, în timp ce alții își desfășoară propriile afaceri de succes.

Absolvenții noștri de MBA lucrează acum cu companii precum:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
Trusturile NHS
BBC
Yahoo
Starbucks
Continental Anvelope
Times India
Hoteluri Jarvis
Gardianul

Progresul studiului


În timp ce studiați, este posibil să fi descoperit o zonă pe care doriți să aflați mai multe despre. Studiul de doctorat vă permite să dezvoltați abilități de cercetare și generice pentru a vă pregăti să lucrați cu succes ca cercetător profesionist./>

Suport pentru cariere


Diplomele noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să găsiți cariera potrivită pentru dvs. 96% dintre absolvenții noștri lucrează în termen de 6 luni de la absolvire./>

Cu locația noastră dorită din West London, avem legături puternice cu multe organizații naționale și multinaționale, precum BBC, Hewlett-Packard (HP) Ltd, societatea Middlesex Law și Savoy Education Trust. Avem o experiență puternică în ceea ce privește oferirea unor destinații de plasare valoroase și oferim, de asemenea, o experiență directă la universitate prin intermediul schemei ambasadorilor studenților noștri.

Mulți dintre angajații noștri au experiență de succes în industriile relevante și vă pot oferi sfaturi despre cum să vă începeți cariera. Serviciul nostru de carieră vă va ajuta, de asemenea, să vă realizați potențialul, oferind sfaturi și îndrumări de specialitate privind o gamă largă de probleme legate de carieră, printre care:

  • CV-uri
  • vanatoare de locuri de muncă
  • procedurile de recrutare și selecție
  • continuarea studiilor.

Suntem Universitatea de carieră.

Locații

Locații
  • Al Mamourah Street, Al Nakheel Al Hamra, , Al Jazirah Al Hamra

Întrebări