Keystone logo
University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

Introducere

De ce să alegeți UWA


Explorați campusurile și facilitățile noastre, cunoașteți istoria celei mai vechi universități din statul nostru și descoperiți de ce o diplomă UWA vă poate pune la dispoziție pentru carierele viitorului, nu doar pentru locurile de muncă de mâine.

Suntem mândri că ne aflăm pe primul loc în Australia de Vest și că suntem în top 100 de universități la nivel global.

No1 - Egal primul general pentru cererea și cercetarea studenților

7 - Șapte dintre subiecții noștri sunt clasați în Top 50 din lume

Top 100 - Clasat pe locul 96 în top 100 de universități din întreaga lume

74880_74854_2017.03.06UWAANNUAL-HR-61BusinessSchool.jpg


Cinci motive pentru a studia la UWA

Aflați ce inspiră oamenii să-și urmărească obiectivele cu noi.


Experiență experimentală a studenților

Alături de râul Swan, campusul nostru din Perth se numără printre cele mai pitorești din Australia, cu clădiri iconice din gresie, situate în grădinile cu patrimoniu. Suntem la doar 10 minute de cartierul comercial și de afaceri din Perth și aproape de multe dintre plajele uimitoare ale orașului.

În campus, veți avea o serie de facilități esențiale pentru a vă bucura, inclusiv cafenele, biblioteci, librării, o incintă culturală vibrantă și tone de cluburi și societăți pentru a vă alătura și a experimenta viața elevilor la maxim. Suportul nostru Guild Student înseamnă că puteți încerca să vă faceți parte din voluntariat, să obțineți sfaturi independente cu privire la o serie de probleme sau să participați la unul dintre numeroasele evenimente variate din și în afara campusului.


Structura inovatoare a cursului

Indiferent de obiectivele pe care le aveți, o diplomă UWA creează o lume a posibilităților. Aproximativ 40% din locurile de muncă de astăzi nu vor mai exista în 20 de ani (CEDA, 2015), deci credem într-o pregătire mai bună pentru carierele viitorului.

Structura noastră de cursuri inovatoare este singura de acest gen din WA și se bazează pe un model global. Aceasta înseamnă că vă puteți urmări interesele și vă puteți maximiza oportunitățile de carieră în același timp. Această flexibilitate vă stabilește în afară de mulțime și este cheia pentru a vă proteja în viitor cariera.


Clasamente și ratinguri

Noi plasăm primul general global în Australia pentru cererea elevilor, salariile de bază pentru absolvenți, intensitatea cercetării și bursele de cercetare bazate pe măsurile-cheie din Ghidul Universităților Bune 2016. QS World Rankings ne-a dat cel mai mare rating posibil - 5 stele - primul procent din universitățile din întreaga lume. Șapte dintre domeniile noastre sunt clasate în Top 50 din lume, potrivit clasamentului QS World University by Subject.


Rezultate graduale

Gradul dvs. UWA este o investiție în viitorul dvs. Absolvenții noștri depășesc în mod constant salariile inițiale pe plan național și ratele de ocupare a absolvenților de stat. Sărbăm parteneriate puternice din industrie, oferindu-vă experiențe practice, reale, în plus față de oportunități de rețea de profesioniști valoroase. Această abordare hands-on de învățare este foarte apreciată de angajatori și vă asigură că sunteți pregătiți pentru carieră. Absolvenții noștri continuă să inspire și să producă un impact pozitiv asupra societății.


Schimbarea lumii prin cercetare

Ca universitate de cercetare intensivă, facem parte din grupul celor opt (o coaliție de universități de cercetare de vârf din țară) și unul din cei doi membri ai rețelei universale mondiale din Australia. De asemenea, suntem membri ai rețelei Matariki de înaltă calitate, universități intensiv de cercetare, cu un accent special pe experiența studenților.

De-a lungul anilor, am continuat să atragem personal universitar, cercetători și studenți recunoscuți la nivel global, inclusiv profesorul nostru laureat al Premiului Nobel, Barry Marshall, și primim anual aproximativ 80% din totalul fondurilor pentru cercetare acordate universităților WA.

74881_74849_2017.03.09UWAANNUAL-HR-66.jpg


Conexiuni în industrie

La UWA veți studia nu numai într-o anumită măsură, ci veți avea ocazia de a câștiga experiență valoroasă în ceea ce privește viitoarea carieră.


mentorat

Conectează-te cu un profesionist din industrie pentru sfaturi personale și dezvoltă-ți abilitățile.


Experiență non-credit

Rețeaua noastră de destinații de plasare din industrie vă permite să găsiți destinații de plasare necreate.


Plasarea pentru credit

Pentru plasamentele de credit sau practicile sunt aranjate ca parte a gradului dumneavoastră.

74882_74853_2017.03.20UWAANNUALDAY10.-116.jpg

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Perth

    35 Stirling Highway, 6009, Perth

Întrebări