Keystone logo
© University of Winchester
University of Winchester

University of Winchester

University of Winchester

Introducere

University of Winchester dă putere studenților să își atingă potențialul maxim și să facă o diferență în lume. Amplasat în Winchester, un oraș englezesc frumos, prin excelență, cu o moștenire bogată și o cultură contemporană vibrantă, campusurile prietenoase și compacte ale universității oferă studenților beneficiul vieții în oraș și în campus. Suntem bine situate, cu legături excelente de transport, care vă permit să ajungeți la Londra sau la coastă într-o oră, iar Aeroportul Southampton este la doar 10 minute de călătorie cu trenul.

Universitatea oferă o selecție de diplome universitare și postuniversitare care sunt predate în cele cinci facultăți ale noastre:

  • Facultatea de Afaceri și Tehnologii Digitale: O facultate modernă, cu gândire de viitor, care oferă o gamă largă de discipoli, inclusiv Contabilitate, Economie, Managementul Afacerilor, Informatică și Marketing.
  • Facultatea de Educație și Arte: are o istorie lungă și consacrată de a oferi diplome de înaltă calitate și găzduiește Institutul de Educație, Departamentul de Educație și Studii ale Copilăriei, Departamentul de Arte Spectacolului și Școala de Media și Film.
  • Facultatea de Sănătate și Bunăstare: diplome remarcabile care se angajează să progreseze în sănătate și bunăstare pentru toată viața. Facultatea include grade de Nursing, Fizioterapie, Asistență Socială, Bunăstarea animalelor și Sport.
  • Facultatea de Științe Umaniste și Sociale: Pasionați de ceea ce ne face oameni, oferim predare condusă de cercetare și sprijin remarcabil în antropologie; Arheologie; Istorie; Psihologie; Științe sociale, inclusiv Politică și Geografie; Filozofie; Engleză și scriere creativă.
  • Facultatea de Drept, Criminalitate și Justiție: Reunind departamentul de Drept și departamentul de Poliție, Criminologie și Criminalistică, facultatea folosește o abordare interdisciplinară pentru a oferi o gamă dinamică de grade care oferă utilizarea facilităților de specialitate.

Locații

  • Winchester

    University of Winchester Sparkford Road, SO22 4NR, Winchester

Întrebări