Keystone logo
University of Winchester MBA (Maestru în Administrarea Afacerilor)
University of Winchester

MBA (Maestru în Administrarea Afacerilor)

Winchester, Regatul Unit

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 17.750

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

  • Pregătește-te să fii un lider încrezător, responsabil și inovator al abilității viitoare de a răspunde cerințelor în schimbare ale lumii afacerilor contemporane
  • Beneficiați de predarea în grupuri mici conduse de personalul nostru academic cu cunoștințe, experiență și sprijin
  • Alăturați-vă unui grup de studenți care aduc și împărtășesc perspective diferite și provoacă mentalități de afaceri ca de obicei
  • Școala de afaceri University of Winchester este un campion al principiilor Națiunilor Unite pentru educație în management responsabil (PRME).
  • O bursă de 3.000 GBP este disponibilă pentru studenții care îndeplinesc criteriile

Ești gata să investești în viitorul tău? Indiferent dacă doriți să preluați conducerea în domeniul dvs. sau să cultivați o idee de afaceri, MBA cu normă întreagă de la Winchester este ideal pentru absolvenții ambițioși, cu performanțe înalte, care doresc să dezvolte cunoștințele și abilitățile strategice esențiale pentru cariere de succes în organizații cu o perspectivă durabilă.

Cu scopul final de a vă asigura că puteți conduce succesul unei organizații prin luarea deciziilor în cunoștință de cauză, cursul își propune să abordeze managementul responsabil într-o piață globală complexă și dinamică, prin aplicarea modelelor teoretice, cercetării și analizei critice în viața reală. probleme de afaceri.

Pe lângă teorie, veți participa la discuții bazate pe teme cheie, cum ar fi Leadership, Stakeholder Management, Business Sustainability și Digital Insight Management. Această abordare vă oferă cadre personale și profesionale valoroase, care pot fi aplicate cu ușurință în viitoarea dvs. carieră.

Ca parte a cursului, vă veți crește capacitatea de a aplica în mod creativ și sistematic cunoștințele din mai multe surse de date și vă veți dezvolta capacitatea de a comunica idei, tactici și strategii pentru a influența o mare varietate de publicuri părți interesate.

Veți interacționa cu o gamă largă de literatură academică, cele mai recente materiale pentru cazuri de afaceri și cazuri de afaceri în direct, împărtășind idei cu colegii și tutorii înainte de a aplica teorii și idei în propriul text.

Următoarele module obligatorii formează coloana vertebrală a MBA la Winchester: Strategie și Antreprenoriat; Piețe și societate; Sustenabilitate și Etică; Inovație și schimbare durabilă; și Proiect integrat de cercetare în afaceri: Metode de cercetare.

Sesiunile de clasă sunt extrem de interactive și se bazează pe diversitatea mediilor și experiențelor elevilor, în beneficiul întregii cohorte. Grupurile mici oferă oportunități pentru o abordare centrată pe persoană a predării, discuții frecvente în grupuri mici și aplicarea cunoștințelor în mediile de lucru proprii ale elevilor.

În acest program dinamic, veți dezvolta o înțelegere largă și relevantă a problemelor cheie cu care se confruntă întreprinderile moderne. Cursul a fost conceput pentru a vă dezvolta abilitățile și abilitățile de afaceri transferabile, așa cum va fi necesar pentru cariere flexibile, probabil bazate pe portofoliu, în lumea afacerilor în continuă schimbare.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare