Keystone logo
University of Wisconsin Oshkosh Programul Executive MBA
University of Wisconsin Oshkosh

Programul Executive MBA

Oshkosh, Statele Unite ale Americii

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 59.500

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

În calitate de profesionist cu experiență, privești provocările de afaceri ca oportunități de creștere. Maximizați-vă potențialul de creștere investind în viitorul dumneavoastră cu programul MBA-Executive la UW Oshkosh.

Mediul de învățare în cohortă vă oferă oportunitatea de a construi o rețea de încredere de colegi cu medii diverse a căror expertiză veți învăța sâmbăta. Luați lecțiile învățate sâmbătă și aplicați-le în organizația dvs. luni. Programul MBA-Executive oferă un tur de studiu internațional exclusiv care acoperă două țări și o varietate de burse sunt disponibile studenților eligibili.

Programul MBA Executive este conceput strategic, oferind o abordare de predare în echipă, asociind lideri de afaceri cu profesori cu experiență pentru un mediu optim de învățare.

Programul de MBA este o experiență plină de satisfacții atât pentru studenți, cât și pentru profesori. Combinația de facultate dedicată furnizării de educație în afaceri avansată relevantă se îmbină bine cu studenții care aduc experiență de muncă și de viață în sălile de clasă ale UW Oshkosh. Programul de MBA UW Oshkosh este o experiență de dezvoltare profesională solicitantă, care oferă o rețea excelentă și o educație de afaceri de calitate.

Abordare integrativă

Curriculumul UW Oshkosh MBA a fost dezvoltat cu contribuții furnizate de conducere și directori de la companii locale, regionale și internaționale.

Curriculum optimizat

Colegiul de Afaceri UW Oshkosh a aprobat o modificare a curriculumului la MBA-Professional în 2017. Noul curriculum simplificat elimină cursurile la nivel de fundație ca o condiție prealabilă pentru admitere.

Programul de MBA UW Oshkosh este receptiv la cererea pieței. Programul MBA Executive oferă liderilor oportunitatea de a-și obține MBA în doar 16 luni. Acest program oferă aplicabilitate imediată, încurajând studenții să ia lecțiile învățate sâmbăta și să le aplice luni.

Facultate și vorbitori recunoscuți la nivel global

Instruirea MBA este oferită de profesori și vorbitori recunoscuți la nivel global care împărtășesc cele mai bune practici și perspective globale orientate către învățarea dvs.

Proiectat cu un profesionist care lucrează în minte

UW Oshkosh oferă mai multe opțiuni pentru a finaliza un MBA sau un certificat de absolvire. Alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață, angajamentului de timp și obiectivelor dvs. de carieră.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Executive MBA
  • Tampa, Statele Unite ale Americii
 • Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult
 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, Statele Unite ale Americii