Keystone logo
University of Wollongong Faculty of Business Master of Business Administration (MBA)
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration (MBA)

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 60.192 / per year *

În campus

* Taxele de școlarizare depind de anul real de începere și pot fi modificate fără notificare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Business Administration (MBA) este conceput pentru profesioniști cu experiență cu ambiție și de conducere, care doresc să își dezvolte abilitățile de conducere responsabile și durabile. Veți câștiga o viziune strategică globală a afacerilor, necesară pentru a funcționa eficient într-o lume a afacerilor globale din ce în ce mai competitivă și în schimbare.

118911_IMG_7991JPG.jpg

Cursul a fost conceput pentru a acoperi trei etape:

1.Diagnostice, unde învățați să diagnosticați problemele în organizații reale, cu accent pe marketing, angajarea angajaților, managementul talentului și contabilitatea.

2. Explorare, unde explorați cele mai recente gândiri și practici în organizații și cercetări din întreaga lume, dezvoltând în același timp abilitățile în inovare și transformarea afacerilor.

3.Integrarea și aplicarea, în care vă dezvoltați abilitățile strategice de luare a deciziilor, întreprindeți un proiect de afaceri în lumea reală și vă îmbunătățiți eficiența personală ca lider responsabil.

Abordarea dvs. de învățare va include studii de caz relevante și actuale, precum și prelegeri invitate de profesioniști din industrie, cu accent pe munca în echipă și pe învățarea de la egal la egal.

Puteți studia Master of Business Administration ca un grad de 1,5 ani sau alegeți să studieze Master of Business Administration Avansat ca un grad de 2 ani. MBA Advanced vă permite să vă diferențiați prin efectuarea unei etape a patra în gradul dumneavoastră și să se specializeze în una din următoarele domenii:

•Managementul lanțului de aprovizionare

•Management de proiect

• Inovarea și spiritul antreprenorial

•Finanţa

•Contabilitate

•Managementul resurselor umane

•Marketing

Dacă sunteți interesat în studierea afacerii, dar nu aveți experiența de muncă specificată pentru MBA, puteți lua în considerare studierea Master of Business.

118703_SydneyBusinessSchoolApril2018-147.jpg

Campusul din Sydney

Structura de învățare a cursurilor

Cursul Rezultatele învățării sunt declarații ale rezultatelor învățării care sunt exprimate în ceea ce se așteaptă ca elevul să cunoască, să înțeleagă și să poată face după încheierea unui curs. Elevii care urmează cursul vor putea să demonstreze:

1

Analiza critică și integrarea cunoștințelor teoretice și practice avansate ale evoluțiilor recente în disciplinele de afaceri și în practica profesională.

2

Propuneți soluții inovatoare, durabile și responsabile pentru provocările complexe ale afacerilor din lumea reală.

3

Colaborați în mod responsabil pentru a obține rezultate individuale și colective.

4

Comunicați eficient conceptele și informațiile complexe printr-o gamă largă de medii.

5

Reflectă critic asupra ideilor, practicilor și feedback-ului personal de la părțile interesate.

6

Planificați și realizați un proiect de afaceri strategic, bazat pe principii și metode de cercetare relevante.

118704_Wollongong1.png

Wollongong Campus

Cerințe de intrare

O diplomă de licență recunoscută cu o medie medie echivalentă de 50%, plus o experiență profesională sau managerială de cel puțin trei ani relevantă și o declarație de motivare de o pagină. Se vor lua în considerare și alte calificări terțiale, combinate cu experiență profesională extinsă. IELTS în general 6.5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6)

^ Declarația de motivare nu ar trebui să fie mai mult de o pagină, scrisă în limba engleză și ar trebui să se adreseze motivației dvs. pentru a studia MBA cu UOW Sydney Business School; și gradul va ajuta la atingerea scopurilor și aspirațiilor carierei.


De ce studiați cu noi?

Oferim trei prize pe an și multe subiecte sunt programate să se potrivească angajamentelor dvs. profesionale și de stil de viață. Unele cursuri sunt oferite săptămânal, mai ales seara, în timp ce altele se desfășoară în mod intensiv în timpul weekendului pentru a minimiza timpul de la alte responsabilități.

Peste 90% dintre absolvenții noștri sunt angajați în termen de 4 luni de la absolvire, iar studenții noștri postuniversitare salariul mediu de plecare este de 108.800 AUD, cu 4% mai mare decât media națiunii *.

Alegeți să studiați programul dvs. din unul dintre cele două campusuri: campusul Sydney CBD, cu priveliște spre uimitorul Harbour Sydney și podul său impresionant sau campusul nostru Wollongong, amplasat printre grădini amenajate, la câteva minute distanță de Oceanul Pacific.

Oferim o varietate de burse disponibile pentru studenții interni și internaționali, variind între 10% și 100%, astfel încât să puteți investi în viitorul dvs.

Cursurile noastre sunt dezvoltate continuu, informate prin cercetare, structurate pe rezultate aplicate, recunoscute de angajatori, oferite de cadre universitare de înaltă calificare și susținute prin resurse suplimentare de resurse de învățare și dezvoltare suplimentare.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Serviciile noastre dedicate de suport pentru studenți sunt construite în funcție de nevoile dvs. individuale. Consilierii noștri de studenți, personalul academic și consultantul de carieră sunt disponibili în fiecare săptămână pentru consultare. Atelierele de studiu pentru abilități de lucru se desfășoară săptămânal pentru a vă asigura succesul. Oferim o serie de evenimente sociale și semi-formale care vă oferă posibilitatea de a vă conecta cu colegii, membrii comunității locale de afaceri și absolvenții.

Studenții internaționali pot alege opțiunea de selectare a disciplinei elective, Global Workplace Practice, care include activități practice de căutare a unui loc de muncă și acces la forța de muncă australiană, fie printr-un stagiu, un proiect bazat pe industrie sau o activitate cu fracțiune de normă.

* QILT 2016-2018 Studiul rezultatelor studenților.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare