Keystone logo
University of New York in Prague (UNYP) Master of Business Administration (MBA)
University of New York in Prague (UNYP)

Master of Business Administration (MBA)

Prague, Republica Cehă

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

EUR 8.250 / per year

În campus

Introducere

Învățați de la lideri de afaceri de top care studiază MBA

UNYP MBA este un program acreditat de IACBE, care oferă prestigiul unei acreditări americane, provocările și rigoarea unui program de afaceri de top și oportunitatea liderilor actuali și viitori de a-și perfecționa abilitățile de management. Programul a fost conceput pentru persoanele ambițioase care doresc să urce rapid în rândurile corporației lor, dobândind cunoștințele teoretice și practice necesare pentru a fi cei mai buni manageri executivi posibili. De asemenea, ajutăm oamenii de afaceri care doresc să schimbe industriile prin completarea lacunelor din cunoștințele lor și oferindu-le instrumentele de care au nevoie pentru a excela în noul lor domeniu. În cele din urmă, profesioniștii care doresc să-și înceapă afacerile și să treacă înaintea concurenței sunt învățați cum să cerceteze și să creeze planuri de afaceri, să găsească capital și să-și lanseze noile companii.

Profesorii care predau în programele UNYP MBA servesc drept unul dintre punctele forte cheie ale programelor, fiind atât lideri și experți calificați din punct de vedere academic, cât și cu experiență. Aflați de la managerii executivi seniori ai unor companii precum Coca-Cola, British Telecom, Volkswagen, Bell Labs, 3M și multe altele. Câștigați din experiența practică a acestor lideri de afaceri testați într-un mediu deschis și liber. Învață de la academicieni de top din universități precum Harvard și LaSalle, care au zburat, în special pentru cursurile tale. Profesorii UNYP sunt lideri din toate tipurile de afaceri, aici pentru a vă împărtăși cunoștințele lor în mod interesant și practic. Folosim studii actuale ale companiilor reale, cercetări reale și o varietate de activități concepute pentru a vă ajuta să vă dezvoltați într-un ritm accelerat. De exemplu, de ce ați studia contabilitatea financiară în sens teoretic de la cineva care nu a condus niciodată o companie globală? Când studiați MBA la UNYP , Claude Varley, fostul președinte al Coca-Cola Bottling, Franța, vă va învăța contabilitatea financiară. Vă vom oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a putea încheia un curs de MBA la UNYP și pentru a aplica imediat ceea ce ați învățat în afacerea dvs. În 2022, am implementat un concept inovator GROW to FLOW în curriculum-ul nostru, care vă va ajuta să implementați imediat cunoștințele de la clasă în lumea reală în timpul studiilor.

Veți câștiga trei atuuri principale din acest program:

  • Cunoștințe practice și strategice de afaceri
  • Abilități de conducere
  • Rețele

Cercetarea absolvenților a arătat că majoritatea absolvenților de MBA UNYP sunt promovați în termen de opt luni de la obținerea diplomei. Ei câștigă salarii cu 46% mai mari decât omologii lor non-MBA în trei ani de la absolvire și raportează o calitate mai bună a vieții datorită lucrului mai inteligent - nu mai mult. Studenții noștri au acces la rețeaua noastră de absolvenți MBA, cel mai mare și cel mai de succes grup de absolvenți de MBA din Republica Cehă. Acest lucru le permite studenților noștri să construiască rețele personale și profesionale puternice, care îi vor ajuta să-și atingă obiectivele de viață cu ajutorul unor persoane și companii care au aceleași idei.

MBA UNYP este un program de educație pe tot parcursul vieții de 18 luni de studiu în weekend (două weekend-uri pe lună, cu băuturi răcoritoare servite) care duce la o diplomă de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) acreditată de IACBE de la Universitatea din New York din Praga. Veți urma un set de bază de unsprezece cursuri, oferindu-vă o bază solidă de afaceri internaționale și trei cursuri suplimentare în concentrația aleasă.
Înainte de începerea programului de MBA, UNYP oferă un atelier gratuit de pre-MBA despre principiile finanțelor, contabilității, marketingului și managementului, pentru a vă asigura că începeți studiile de MBA bine pregătit și la un nivel echitabil cu colegii dvs. de clasă.

Programele UNYP MBA sunt acreditate de Consiliul Internațional de Acreditare pentru Educația în Afaceri (IACBE) și Asociația Cehă a MBA-urilor (CAMBAS). IACBE este un organism american de acreditare profesională și lider în acreditarea programatică bazată pe rezultate în educația de afaceri. Programul IACBE oferă asigurare continuă a calității pentru programele de afaceri ale UNYP .

UNYP este acreditat de British Accreditation Council (BAC) și UNYP este, de asemenea, membru CEEMAN, pe care îl urmăm pentru a observa cele mai bune practici în predarea educației în afaceri în alte regiuni ale lumii. UNYP a fost acreditat de Consiliul European de Mentoring și Coaching (EMCC), care este una dintre cele mai importante instituții globale care oferă acreditări instituționale și individuale pentru practica de coaching și mentorat. Citiți mai multe despre cursul nostru de coaching și mentorat MBA. Recent, UNYP a devenit, de asemenea, membru al EFMD și al EFMD Global Network, alăturându-se uneia dintre cele mai mari și mai mari rețele de universități din întreaga lume, care îndeplinesc standarde de înaltă calitate și se disting prin furnizarea academică și dedicarea studenților, profesorilor și personalului lor.

După finalizarea tuturor cursurilor, studenții își asumă rolul de consultant intern sau extern și investighează o problemă de afaceri pentru a ajunge la o soluție fezabilă la problema identificată. Cu alte cuvinte, fiecare student trebuie să adopte o abordare practică și metodică a rezolvării problemelor și să-și demonstreze învățările de pe tot parcursul programului.

Elevii vor alege un mentor dintre profesorii lor care să-i ajute să-i ghideze prin procesul de cinci luni. Ei vor discuta apoi idei pentru proiect și vor ajunge la un acord bazat pe una dintre următoarele: identificarea unui sistem care nu funcționează sau are nevoie de o reproiectare; identificați o zonă cu probleme care necesită o soluție; sau creați o nouă afacere. Ideea este că un student poate combina munca și studiul identificând un domeniu din locul de muncă care fie nu funcționează bine, fie are nevoie de o nouă soluție. Studentul efectuează apoi cercetări primare și secundare asupra problemei; analizează constatările lor și apoi le traduce într-o soluție fezabilă a problemei. Studentul devine consultant de afaceri pentru companie.

Studenții vor preda în fiecare lună secțiuni din munca lor mentorilor lor pentru feedback critic care să-i ajute să-și eficientizeze munca și să rămână la țintă. La sfârșitul a cinci luni, studenții își leagă munca și o trimit mentorilor pentru notare.

Admitere

Despre Școală

Întrebări