Keystone logo
UPF Barcelona School of Management Executive MBA (EMBA)
UPF Barcelona School of Management

Executive MBA (EMBA)

Barcelona, Spania

18 Months

Spaniolă

Part time

14 Oct 2024

Oct 2024

EUR 31.200

În campus

Introducere

Executive MBA de la UPF Barcelona School of Management este programul de dezvoltare managerială care vă permite să oferiți un impuls definitiv carierei profesionale și vă pregătește să conduceți companii cu o viziune globală și inovatoare.

Executive MBA este un master oficial , acreditat de AMBA și susținut de rigoarea și excelența Universității Pompeu Fabra .

Este un program part-time , cu o durată de 18 luni, destinat profesioniștilor cu o vastă experiență profesională . Executive MBA te va face un lider global , capabil să transforme organizațiile, să conducă în medii de incertitudine și să ofere noi răspunsuri la provocările cu care se confruntă companiile și managerii lor.

Cu Executive MBA veți obține:

  • Îmbunătățiți-vă capacitatea de a gestiona compania și de a oferi soluții transformatoare societății, economiei și cunoștințelor.
  • Dobândește noi abilități, prin provocarea de a elabora un plan de afaceri încă din prima zi de curs.
  • Actualizați-vă abilitățile profesionale pentru a le adapta rapid la o realitate în schimbare și competitivă.
  • Îmbunătățiți-vă abilitățile de lucru în echipă și de conducere.

Avem 24 de ani de experiență în pregătirea managerilor capabili să conducă proiecte cu o viziune globală. Oameni care caută să adauge valoare și să transforme societatea prin inovație și angajamentul față de bunăstarea planetei.

Executive MBA este susținut de Universitatea Pompeu Fabra , prima universitate spaniolă și a 15-a cea mai bună universitate din lume (dintre cele cu mai puțin de 50 de ani de istorie), conform clasamentului Times Higher Education. La rândul său, UPF Barcelona School of Management are acreditarea EQUIS , cea mai prestigioasă recunoaștere instituțională pentru școlile de afaceri la nivel global.

De ce să alegeți acest program

01 Antrenează-te la o școală acreditată

Pregătiți-vă la o școală acreditată de EQUIS , o distincție internațională care garantează calitatea instituției noastre și ne face prima școală de management legată de o universitate publică cu această acreditare din țara noastră .

02 Program personalizat

Proiectați itinerarul pe care îl preferați , adăugând conținut de inovație, sustenabilitate, soft skills, leadership. În plus, aveți sfatul unui mentor și direcția academică pe tot parcursul cursului.

03 Învață de la cei mai buni

Are un personal didactic de elită , alcătuit din manageri profesioniști din companii de top și profesori de prestigiu internațional recunoscut de la UPF-BSM și de la Departamentul de Economie și Afaceri UPF.

04 Rețea

Interacționați cu colegi din diferite țări și cu medii profesionale diverse . În fiecare an, avem participanți de la companii de top, precum CaixaBank, SDG Group, PwC, Cuatrecasas.

05 Opțiuni și activități complementare

Acesta îmbogățește planul de studii cu discipline opționale care sunt actualizate constant pentru a se adapta la cerințele pieței. Participați la activități practice de dezvoltare personală și profesională, cum ar fi MBA Challenge și Outdoor Training.

06 Focus internațional

Dobândiți o viziune globală asupra afacerilor și descoperiți alte realități de afaceri prin călătorii internaționale de studiu.

Acreditari

UPF Barcelona School of Management este școala de management a Universității Pompeu Fabra , prima Universitate Ibero-Americană și cea de-a 16-a universitate din lume , printre cele cu mai puțin de 50 de ani de istorie, potrivit clasamentului Times Higher Education.

UPF Barcelona School of Management are acreditarea EQUIS , cea mai prestigioasă recunoaștere instituțională pentru școlile de afaceri la nivel global, ceea ce o plasează printre elita școlilor de afaceri.

Executive MBA are acreditarea AMBA de la Asociația Internațională de Master în Administrarea Afacerilor (AMBAs & BGA), care recunoaște calitatea academică și reputația UPF-BSM.

Executive MBA este o diplomă oficială de master și are recunoașterea academică a Ministerului Educației al Guvernului Spaniei. Agenția de Calitate a Sistemului Universitar Catalan (AQU) a acreditat, de asemenea, instituțional UPF-BSM. Această acreditare certifică toate masteratele universitare oficiale pe care le predăm și recunoaște calitatea modelului nostru educațional în conformitate cu criteriile Spațiului European al Învățământului Superior (SEES).

Admitere

Acreditări

Despre Școală

Întrebări