Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
upGrad

upGrad

upGrad

Introducere

upGrad este un lider global în domeniul învățământului superior online. Cu cele mai noi tehnologii, pedagogie, parteneri din industrie și cadre didactice de clasă mondială, creăm experiențe de învățare online captivante pentru cursanții noștri la nivel global. Viața la upGrad vine cu satisfacția distinctă că, alături de noi, veți construi cariere pentru oameni din întreaga lume.

Misiunea noastră este de a-i face pe cursanții noștri să obțină rezultatele dorite. Înființată în 2015, actualizarea a avut un impact asupra 1 milion+ de cursanți înregistrați în 50+ țări din întreaga lume. Dacă asta vă sună bine, vom fi mai mult decât fericiți să vă avem alături de noi și împreună putem obține un succes mai mare.

Aflați despre abilitățile cererii de la upGrad

Despre ce este vorba în Learn Platform - upGrade

Platformele noastre de învățare sunt o modalitate excelentă de a dobândi cunoștințe pentru a avansa în înțelegere. Această platformă deschisă este o modalitate excelentă pentru persoanele curioase de a obține o mai bună înțelegere a disciplinelor. Flexibilitatea, rentabilitatea și, cel mai important, oportunitatea de a învăța conținut relevant pentru industrie sunt principalele motive care stau la baza popularității platformei noastre de învățare pe upgrade.

De asemenea, puteți profita de această ocazie pentru a înțelege mai bine subiectul, dacă doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele. Vă puteți alege locul și ora la alegere și vă puteți continua activitatea. În plus, puteți identifica lacunele de cunoștințe și, în consecință, puteți alege materialul de învățare care se potrivește cel mai bine traiectoriei dumneavoastră.

Aceste materiale de învățare sunt disponibile în aproape toate domeniile, cum ar fi știința datelor, tehnologie și management, ceea ce permite cursanților să se perfecționeze. upGrad aduce un conținut foarte puternic pentru cursanții săi sub forma unei scurte explicații a subiectelor.

La upGrad, veți avea ocazia să accesați un curriculum de ultimă generație. Curriculumul relevant pentru industrie este conceput pentru a face cursanții săi pregătiți pentru industrie. Cu ajutorul acestor materiale de învățare, vă puteți avansa în carieră și puteți obține oportunități mai bune de angajare. Puteți să vă invitați și prietenii, colegii sau colegii să vi se alăture în călătoria de învățare.

Locații

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

    Întrebări