Keystone logo
University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

Introducere

O Universitatea din Stellenbosch Business School (USB), Situat în cartierul de afaceri Tyger Valley în partea de nord a Cape Town, Africa de Sud, oferă o gamă largă de programe de management si leadership acreditate la nivel internațional.

USB este recunoscut ca o școală de top în rețeaua școlară de afaceri internaționale. A fost prima scoala de la o universitate din Africa pentru a primi toate cele trei acreditările internaționale: AACSB, AMBA equis și. USB a fost, de asemenea, numit școlii nr 1 de afaceri din Africa de Sud, pentru anul 2015 de către PMR.africa.

În general, USB se străduiește să dezvolte lideri responsabili, prin educație de afaceri bine fundamentate și de cercetare.

Programele USB sunt relevante pentru Africa de Sud, alte țări din Africa și din afara. Dincolo de pilot MBA USB, care este prezentat într-o perioadă mai scurtă de la 2016, USB oferă programe în Development Finance, Leadership Development, Management Coaching, Futures Studii și Management de Proiect.

Portofoliu de programe:

MBA (Full-time si modulara) MPhil în Development Finance MPhil în Futures Studii MPhil în Management Coaching Doctor în Administrarea Afacerilor Doctorat în Development Finance Doctorat în studiile viitoare Diploma de Studii Postuniversitare în Management și Administrație Diploma de Studii Postuniversitare în Studii Futures Diplomă de studii postuniversitare în Leadership Development Diplomă de studii postuniversitare în Management de proiect Diplomă de studii postuniversitare în Development Finance Diplomă de studii postuniversitare în Planificare Financiară Executive Education

Motive de ce ar trebui să alegeți USB

Trei acreditari internationale

USB are garanții de calitate în formă de AACSB, equis și acreditare AMBA. USB a fost prima scoala de la o universitate din Africa de a deține toate cele trei acreditările internaționale de scoli de afaceri.

Expunere internațională

Participarea USB internațională este demonstrat de cele trei acreditari internationale, corpul său student international, vizitarea facultate și de schimb de studenți internaționali, obligatorie MBA Modulul de studiu International la o scoala de afaceri străin cu privire la programul de MBA, prezența sa în multe părți ale continentului african, și parteneriate cu școli de afaceri de pe toate continentele.

Expertiza Africa-concentrat

USB este partenerul dumneavoastra de afaceri în Africa de cunoștințe. Școala a devenit cunoscut pentru expertiza sa afro-concentrat în domenii precum finanțarea dezvoltării, etica și guvernarea corporativă, dezvoltarea leadership personal, management de coaching, cercetare contracte futures și economie țări în curs de dezvoltare.

Dezvoltarea leadership

Un accent puternic pe dezvoltarea leadership face parte din programele noastre - în special MBA nostru și Diplomă de studii aprofundate în Leadership Development. Expertiza conducerea USB este evaluate comparativ cu standardele internaționale și aprobat de un organism tot mai mare de instituții de cercetare respectate.

Învățarea colaborativă

Învățarea colaborativă este un element cheie al programelor de USB, iar acest angajament intens contribuie la experiența de schimba viata de a studia cu noi. Fiecare elev aduce diferite calificări, experiență de management și cunoștințe cultural la masa.

Diversitate

În călătoria de studiu la USB, va colabora cu oameni dintr-o gamă largă de culturi și țări. Elevii provin din toate colturile Africa de Sud, restul Africii și în lume. Această diversitate va adăuga profunzime experiența de învățare și de a vă ajuta să construiască rețele de valoare de contacte de afaceri și colegi, care va dura o viata. www.usb.c.za

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Cape Town

    Carl Cronjé Drive, Bellville, 7530, Cape Town

Întrebări