Keystone logo
USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

Introducere

Misiunea USC Rossier School of Education (pronunțată "ross-EAR") este de a pregăti liderii pentru a obține echitate educațională prin practică, cercetare și politică. Lucrăm pentru îmbunătățirea oportunităților de învățare și a rezultatelor în mediul urban și pentru a aborda disparitățile care afectează grupurile marginalizate din punct de vedere istoric. Noi îi învățăm pe studenții noștri să valorizeze și să respecte contextul cultural al comunităților în care lucrează și să interogheze sistemele de putere care modelează politicile și practicile. Prin gândirea și cercetarea inovatoare, ne străduim să rezolvăm cele mai dificile probleme educaționale.

USC Rossier School of Education face parte din Universitatea din California de Sud, una dintre cele mai importante universități private de cercetare din lume. Situat în inima Los Angeles-ului, USC oferă studenților un mediu urban bogat în care să învețe, precum și multe oportunități internaționale de cercetare și studiu.

Statistică

La USC, studenții provin din toate cele 50 de state și 110 de țări, inclusiv peste 5.000 de studenți internaționali în fiecare an universitar.

    Locații

    • USA Online, Statele Unite ale Americii

    Întrebări