Keystone logo
USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Introducere

Global Executive MBA (Gemba) în Shanghai reprezintă un parteneriat puternic între Universitatea din California de Sud Marshall School of Business și Colegiul Antai din Shanghai Jiao Tong University of Economics & Management, captarea cele mai bune de o experiență educațională cu adevărat globală.

elevii Gemba vin împreună din întreaga lume pentru a învăța de la membri ai facultăților superbe și împărtășiți experiențele de neprețuit. Programul atrage o largă secțiune transversală de profesioniști de afaceri: ei sunt directori executivi de la companii multinationale, private și publice, antreprenori și lideri ai întreprinderilor familiale.

Beneficiile de un grad Gemba sunt inconfundabil: cursuri relevante predate de facultate superbe, o rețea globală remarcabilă, și prieteniile pe tot parcursul vieții, în întreaga lume USC Trojan Family.

Gemba PARTENERIAT

Universitatea din California de Sud

USC (University of Southern California) este un privat, nu-pentru-profit, nonsectarian, universitate de cercetare, înființată în 1880, cu campusul principal în Los Angeles, California. Ca California cea mai veche universitate privata de cercetare, USC a educat trecut un număr mare de lideri și profesioniști de afaceri din regiune. În ultimele decenii, universitatea are efect de levier, de asemenea, poziția sa în Los Angeles pentru a stabili relații cu instituțiile de cercetare și culturale în Asia și Pacific. Reflectând statutul de Los Angeles, ca un oraș global, USC are cel mai mare număr de studenți internaționali de orice universitate din Statele Unite. În 2011, USC a fost numit printre Top 10 Colegiile de vis în națiune.

Universitatea Jiao Tong din Shanghai

Jiao Tong din Shanghai Facultate (SJTU) este recunoscut ca unul dintre China primele cinci universitati. SJTU a fost fondată în 1896 de către ShengXuanhuai și este, prin urmare, una dintre cele mai vechi universitati din China. SJTU a hrănit un număr mare de persoane remarcabile și a adus contribuții semnificative la prosperitatea națiunii, în special în dezvoltarea științei și tehnologiei. Absolventii nostri celebre se numără fostul secretar general al Partidului Comunist JiangZemin, fondatorul programului rachetelor RPC Qian Xuesen, și sute de others.More mult de 200 de academicieni ai Academiei de Științe din China și Academia de Inginerie sunt absolventii de SJTU.

Marshall School of Business

USC Marshall School of Business este o cercetare privată și instituții academice angajat în educarea lideri globali de mâine. Clasat pe locul ca fiind unul dintre scolare de top din țară pentru contabilitate, finanțe, antreprenoriat și studii internaționale de afaceri, Marshall, de asemenea, parts istoria bogată și comunitatea vibrantă a sistemului academic USC.

Antai Colegiul de Economie și Management

Așa cum este cazul cu instituția noastră mamă, SJTU, Colegiul Antai de Economie și Management (ACEM) este larg recunoscuta ca o scoala de afaceri de top-cinci în China. Cu un corp student total de aproape 6.000, și o facultate de 200, ACEM continuă să conducă educație de afaceri înainte în China și în Asia. ACEM este singura scoala de afaceri din China, care urmează să fie triplu-acreditat: de AACSB, Equis și AMBA, și a fost clasat de către Financial Times ca Nr 2 în China pentru cercetare relevante la nivel internațional.

Locații

  • Shanghai

    Room 102, South Building, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, 535 Fahuazhen Road , 200052, Shanghai

Programe

Întrebări