Keystone logo
Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Introducere

La Universitatea din San Diego, Școala de Studii pentru Pace Joan B. Kroc promovează o abordare multilaterală a consolidării păcii și a justiției sociale, care integrează teoria și practica în sala de clasă, precum și în comunitățile din întreaga lume.

Am cercetat unele dintre cele mai dificile și mai tulburătoare fenomene ale zilelor noastre, producând o muncă riguroasă și inovativă, publicată într-o mare varietate de magazine.

Elevii din toată lumea sunt pregătiți de o facultate deosebită și câștigă experiență în domeniu prin intermediul programului nostru de stagii și al institutelor școlare Kroc - Institutul pentru Pace și Justiție, Institutul Transfrontalier și Centrul pentru Pace și Comerț (acesta din urmă în parteneriat cu Școala de Administrare a Afacerilor).

Școala Kroc este o resursă pentru construirea păcii și schimbătorilor internaționali, studenți, facultate, membri ai comunității și toți cei care sunt dedicați păcii și justiției.

Vă invităm să explorați site-ul nostru, să aflați mai multe despre programul nostru de masterat și despre activitatea institutelor noastre, să vă înscrieți la newsletter-urile noastre sau să programați o vizită.

Locații

  • University of San Diego 5998 Alcalá Park San Diego, CA

Întrebări