Keystone logo
University of South Florida Sarasota–Manatee Master of Business Administration
University of South Florida Sarasota–Manatee

Master of Business Administration

0 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* 380,56 pe oră de credit (rezident din Florida). 424,52 USD pe oră de credit (rezident non-Florida).

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul MBA este potrivit pentru dvs.?

Vă interesează avansarea carierei dvs. actuale? Căutați o schimbare de carieră care vă va aduce noi provocări și oportunități? Sau sperați să câștigați noi cunoștințe și abilități pentru a vă poziționa în cel mai bun mod posibil pentru o viitoare angajare? Dacă da, ar trebui să luați în considerare MBA la USFSM !

Acest MBA profesional este un program de 40 de ore de credit care expune elevii la un spectru larg de funcții de afaceri, inclusiv contabilitate, finanțe, management, marketing, sisteme informatice și multe altele. La USFSM , studenții au acces la mai multe avantaje, cum ar fi:

 • Educație la nivel USFSM : USFSM este acreditat de AACSB și este recunoscut ca fiind comparabil în calitate de orice program important de afaceri din lume.
 • Facultatea excepțională: toate facultățile de program dețin diplome de terminal, sunt activ de cercetare și sunt experți recunoscuți în domeniile lor.
 • Cut-Edge Curriculum: Elevii vor fi expuși la o varietate de subiecte și metode de predare care reflectă cele mai bune practici de afaceri și educație.
 • Marea valoare: USFSM oferă dimensiunile relativ mici de clasă ale unei universități private la prețul unei universități de stat.
 • Sâmbătă Cursuri: Toate cursurile noastre sunt în zilele de sâmbătă, permițând studenților noștri să lucreze cu normă întreagă și continuă să-și urmeze MBA-ul.
 • Flexibilitate: studenții USFSM pot continua MBA-ul cu normă întreagă și își câștigă diploma în doar 22 de luni sau cu jumătate de normă și își termină diploma, așa cum le permite programul. USFSM permite studenților să intre în programul fără a trebui să ia GMAT sau GRE.

Programul oferă studenți care lucrează sau care lucrează în zona Sarasota și Manatee County zona geografică, flexibilitate, calitate și accesibilitate. O varietate de metode de instruire sunt utilizate pentru a angaja studenți, în funcție de natura materialului de curs. Acestea includ studii de caz, învățare experiențială, proiecte de grup, prezentări și tehnologie educațională, precum și abordarea mai tradițională a discuțiilor de lecturi. Obiectivul nostru de abordare a educației este de a ajuta studenții să dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare pentru a ajunge la soluții integrative și inovatoare pentru provocările complexe de afaceri din zilele noastre.

Acreditare

Programul este acreditat prin intermediul Colegiului de Afaceri al Universității din South Florida, care este acreditat de Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Internațional: În plus, Universitatea este acreditată regional de către Asociația de Sud a Colegiilor și Școlilor Comisiei de Colegii. (SACSCOC).

Admitere

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele universității, precum și cerințele enumerate mai jos.

Cerințe de admitere în program

 • GPA de nivel superior de 3.00
 • Scorul GMAT de 500 sau mai mare sau scorul 1.050 sau mai mare dacă GRE-ul a fost luat înainte de 1 august 2011 sau 300 sau mai mare dacă GRE-ul a fost luat după 1 august 2011.
 • Solicitanții internaționali din țări care nu vorbesc limba engleză trebuie să aibă, de asemenea, un scor TOEFL de 550 sau mai mare la versiunea scrisă, un scor minim de 213 la testul computerizat sau 79 la testul pe internet
 • S-au preferat doi (2) ani de experiență profesională cu normă întreagă, dar nu este necesară înainte de înscriere.
 • Un CV
 • Două (2) scrisori de recomandare
 • Declarație de scop

Elevul trebuie să fie admis în mod oficial sau admis condiționat în Programul MBA înainte de a avea voie să ia cursuri.

Cerințe de admitere condiționate

Un solicitant care nu a luat GMAT / GRE poate fi admis condiționat, cu condiția ca acesta să fi avut
1) cel puțin un (1) an de experiență profesională cu normă întreagă;
2) un GPA de nivel superior de peste 3.00 și mai mare și
3) o diplomă de licență de la o instituție care are o școală de afaceri acreditată AACSB (acreditare EQUIS acceptată și pentru solicitanții internaționali) sau membru în Beta Gamma Sigma.

Solicitanții admiși condiționat care câștigă un GPA de 3,20 sau mai mare în trei (3) din următoarele cursuri într-un an vor fi admiși în programul MBA.

 • Șase (6) ore de credit din oricare două (2) din următoarele trei (3) cursuri de ore de credit: ACG 6026, ECO 6005, QMB 6303, FIN 6406
 • Trei (3) ore de credit din următoarele trei (3) cursuri de ore de credit: MAN 6055, MAR 6815, ISM 6405

Cariere viitoare

Indiferent dacă intenționați să lucrați în industria prelucrătoare sau servicii, pentru profit sau nu pentru profit, sectorul guvernamental sau privat, aptitudinile pe care le veți găsi în programul USFSM MBA vă vor ajuta pe parcursul întregii cariere în orice domeniu pe care îl alegeți.

Principiile care stau la baza sunt aceleași dacă sunteți CEO al unei corporații mari sau un antreprenor care lucrează singur, începând o nouă afacere. Nu este doar diploma pe care o veți avea când terminați programul MBA la USF Sarasota-Manatee, este educația pe care o veți primi în timp ce vă veți câștiga diploma care vă va ajuta să găsiți succesul.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare