Keystone logo
University of the Thai Chamber of Commerce Mba global
University of the Thai Chamber of Commerce

Mba global

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* întregul program

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Global MBA

Universitatea din Camera de Comerț din Thailanda este unică prin legătura cu Camera de Comerț din Thailanda . Această legătură asigură faptul că programul este de a oferi managerilor cunoștințe care nu sunt doar actualizate, ci și relevante și utile pentru manageri sau proprietari de afaceri.

Înființată în 1989, MBA în Afaceri Internaționale (Global MBA) a fost primul program de acest fel deschis în Thailanda, care se desfășoară în întregime în limba engleză. Calitatea este extrem de importantă, iar programul menține dimensiuni mici de clasă pentru a permite o abordare interactivă de învățare bazată pe probleme. Atât elevii, cât și instructorii internaționali contribuie la mixul divers de naționalități și culturi reprezentate în clasă, ducând la o experiență cu adevărat internațională în domeniul învățării. În plus, programul de schimburi cu diverse universități de clasă mondială permite profesorilor vizitatori să împărtășească experiențele lor și, de asemenea, studenților să studieze în străinătate dacă doresc.

programul Argumentare


Mediul de afaceri mondial devine din ce în ce mai competitiv, până la punctul în care chiar și o afacere locală se confruntă cu o concurență străină. Evenimentele și tehnologia mondială au adus provocări neprevăzute și viteză de schimbare fără precedent în istorie. Ciclurile de viață ale produselor sunt mai scurte, iar concurența nu mai este limitată de frontierele naționale datorate parțial comerțului electronic, comunicațiilor îmbunătățite și sistemelor moderne de distribuție. Managerii globali trebuie să caute cunoștințe și să învețe cum pot fi aplicate teorii pentru a ajuta la rezolvarea problemelor nestructurate cu care se confruntă în fiecare zi

Obiectivele programului

Obiectivele principale ale MBA Global Business sunt de a oferi formare profesională oamenilor de afaceri pentru a le permite să rezolve problemele și să ia decizii eficiente într-o gamă largă de subiecte de afaceri, cum ar fi aspecte legate de management, marketing sau finanțe. Ca atare, oferă cursuri care acoperă o gamă largă de subiecte, obiectivul general fiind acela de a extinde și de a spori abilitățile și instrumentele disponibile pentru rezolvarea eficientă a problemelor și luarea deciziilor în afaceri. Programul este de a produce personalul competent de competență calificată în managementul afacerilor la nivel mondial pentru a răspunde nevoilor în creștere ale sectorului de afaceri, pe lângă furnizarea de absolvenți de MBA cu conștiință etică și morală pentru o responsabilitate socială sporită.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare