Keystone logo
University of Technology, Jamaica (UTech)

University of Technology, Jamaica (UTech)

University of Technology, Jamaica (UTech)

Introducere

Localizare

Universitatea de Tehnologie, Jamaica (UTECH), fostul Colegiul de Arte, Știință și Tehnologie este situat în Greater Kingston Metropolitan regiunea în parohia Sf. Andrei și ocupă aproximativ 18,2 ha. Acesta se află la est de Grădina Botanică Hope în cadrul centrelor comerciale Papine-Liguanea. Campusul este deservit de mai multe linii de autobuz și este la câțiva pași de Campus Mona de la Universitatea regional din Indiile de Vest și Spitalul Universitar.

istorie

Universitatea a fost înființată în 1958, inițial sub numele de Institutul de Tehnologie Jamaica. În 1959, numele a fost schimbat la Colegiul de Arte, Știință și Tehnologie, și a devenit încorporate în Colegiul de Arte, Știință și Tehnologie (CAST) Schema de 1959. Acest lucru a fost validată printr-un act de Parlament în 1964. În 1986, sistemul de CAST a fost revizuit în scopul de a face Colegiului o instituție de acordare grad. Sistemul CAST împuternicită, de asemenea legal instituției de a efectua afacerile sale în două organismele de conducere, și anume Consiliul și Consiliul Academic.

Instituția a fost acordat în mod oficial statutul de Facultate, la 1 septembrie 1995, sub numele de, Universitatea de Tehnologie, Jamaica, și a devenit pe deplin charter pe 29 iunie 1999.

Istoria instituției este intim conectat cu dezvoltarea socială și economică a Jamaica. De la doar peste 50 de studenți și 4 programe în 1958, instituția a crescut de a deveni o instituție națională majoră, cu o populație de studenți de peste 11.000 și oferă peste 100 de programe diferite la nivel de certificat, diplomă și studii.

Ofertele sale academice și dezvoltare au fost modelate pe sistemul politehnic limba engleză cu accent pe flexibilitate de abordare, învățarea bazată pe muncă și legături profesionale. Flexibilitate în ofertele sale academice se reflectă în diferitele moduri de livrare programului care includ full-time și part-time (eliberare de zi, de seară) și programe bazate lucru cooperatiste. În plus, mai multe programe sunt francizate într-un număr de colegii comunitare și majoritatea programelor sunt legate de organizații profesionale naționale și internaționale.

Locații

  • Kingston

    University of Technology, Jamaica, 237 Old Hope Road, , Kingston

    Întrebări