Keystone logo

Valparaiso University

A logo

Introducere

Valparaiso University este o universitate de top care oferă peste 15 programe postuniversitare și atrage studenți din întreaga lume. Concentrându-ne pe dezvoltarea carierei profesionale, misiunea noastră la Valpo este de a crea lideri care să-și servească comunitățile pentru a crea o lume mai bună. Fiecare dintre programele noastre abordează abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni lider, subliniind în același timp importanța de a-i servi pe ceilalți pentru a crea o lume mai bună. Puteți alege un MBA din programele noastre de afaceri acreditate de AACSB.

Școala noastră de afaceri se află în primele 5% dintre școlile de afaceri din lume și se concentrează pe durabilitate și pe practica etică, ajutând liderii „Fă bine făcând bine”. Programul nostru de tehnologie a informației este certificat STEM și deschide ușa către oportunități extinse de OPT și CPT în SUA, pregătind absolvenții să lucreze în afaceri și industrie din întreaga lume. Cu accent pe epidemiologie, programul nostru de absolvire în Sănătate Publică pregătește studenții pentru a răspunde nevoilor din țările în curs de dezvoltare și dezvoltate.

Masteratul nostru în Economie Internațională este un lider în pregătirea absolvenților pentru a lucra într-o varietate de medii private și guvernamentale. Programele populare din Colegiul Profesiunilor din Sănătate includ Masters of Nursing, concentrându-se pe formarea educatorilor de asistenți medicali pentru a dezvolta practicieni care pot educa următoarea generație de asistente medicale și gradul de doctor în terapie ocupațională.

În Colegiul de Arte și Științe, studenții completează diplome în administrarea sportului, media digitală și sportivă, analiză și modelare a datelor și multe altele! Situată la doar 1 oră de Chicago, Valparaiso University este o școală mică care oferă servicii personalizate cu acces la unul dintre cele mai mari orașe din țară. Alăturați-vă listei tot mai mari de absolvenți Valparaiso University din peste 40 de țări și creați viitorul pe care îl doriți pentru dvs.

Locații

  • Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Întrebări