Keystone logo
Valparaiso University Master în Administrarea Afacerilor
Valparaiso University

Master în Administrarea Afacerilor

Valparaiso, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 30.000

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Un program flexibil de MBA creat pentru a vă ajuta să reușiți

Fiți pregătiți să faceți diferența și să deveniți un lider de afaceri bazat pe valori.

La Valparaiso University , diploma noastră de Master în Administrarea Afacerilor, acreditată de AACSB, vă oferă o abordare holistică a afacerilor, care vă oferă cunoștințele și cunoștințele necesare pentru a lua decizii mai responsabile din punct de vedere al mediului, financiar și social.

Programul nostru flexibil de MBA este predat de experți facultăți de renume mondial și este disponibil într-un format care vă întâlnește oriunde v-ați afla. Indiferent dacă doriți să schimbați profesiile sau să vă construiți și să vă avansați cariera, veți fi gata să schimbați afacerea în bine.

Obțineți un MBA la o școală de afaceri de top din SUA

Programul nostru flexibil de MBA oferă diferite ore de începere și cursuri de șapte săptămâni, ajutându-vă să finalizați un MBA în cel puțin un an. Învață în programul tău cu cursuri online, în persoană și hibride și specializează-te în domenii precum business intelligence, managementul ingineriei, finanțe, managementul asistenței medicale, afaceri generale sau management.

De ce să urmezi programul de master în afaceri al Valpo?

La Valpo, programul nostru de master în afaceri este accesibil, accesibil și flexibil pentru a vă satisface nevoile și obiectivele profesionale. Cu un Valparaiso University MBA, veți avea, de asemenea, șansa de a vă maximiza rentabilitatea investiției, obținând câștiguri semnificative în carieră și în potențialul de câștig.

Deci, ce face Valpo o școală de afaceri de top din SUA? Iată patru motive:

Savanți de talie mondială

Învățați de la membrii facultății care sunt lideri în domeniile lor respective. Programul de master în afaceri al Valpo include un fondator și editor al unei publicații de leadership bazat pe valori și un expert în practicile de afaceri bazate pe durabilitate. Acești lideri de gândire vor fi acolo pentru a vă ghida și îndruma ca student Valparaiso University MBA și pe măsură ce vă construiți o carieră de succes în afaceri.

Cursuri personalizabile

Cu doar 12 cursuri în persoană sau online, veți putea construi o diplomă avansată care funcționează pentru dvs. prin programul nostru flexibil de MBA. După ce ați urmat cursurile necesare în procesul de luare a deciziilor și conducere în afaceri, specializați-vă MBA Valparaiso University obținând unul dintre cele șase certificate suplimentare.

Mediu de învățare bazat pe valori

Programul nostru de master în afaceri vă echipează cu instrumentele și tehnicile pentru a lua decizii care vor avea un impact pozitiv asupra companiei, clienților și comunității dumneavoastră. La Valpo, o școală de afaceri de top din SUA, veți învăța cum să faceți diferența în timp ce deveniți un lider de afaceri atent și plin de compasiune.

Rețea largă de absolvenți

Absolvenții noștri trăiesc în întreaga lume și sunt gata să se conecteze. Indiferent dacă începeți sau urcați pe scara corporativă, succesul în afaceri este construit prin crearea de rețele. Cu mii de absolvenți de Master în Administrarea Afacerilor și peste 20 de cluburi naționale și internaționale, veți găsi absolvenți Valpo care așteaptă să se conecteze.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare