Keystone logo
Vancouver Island University Master of Business Administration (MBA)
Vancouver Island University

Master of Business Administration (MBA)

Nanaimo, Canada

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Sunteți gata să faceți următorul mare pas în carieră și să deveniți un lider comunitar global? Programul Master of Business Administration (MBA) de la Vancouver Island University (VIU) îi inspiră pe cursanți să devină profesioniști capabili să navigheze și să facă față provocărilor unei lumi din ce în ce mai complexe, digitale, interconectate. Cu accent pe construirea liderului de mâine, programul MBA VIU se numără printre cele mai integrate programe tehnologice din Canada, cu analize de date încorporate în cursuri de cercetare și patru cursuri dedicate, axate pe tehnologie. Această abordare permite studenților noștri să absolvească cu expertiză specializată cu privire la modul în care peisajul digital și tehnologic conduce totul, de la comportamentul organizațional la industrie, explorând fenomene precum capitalismul de supraveghere și managementul media digital.

Studenții MBA sunt susținuți de coaching în carieră pe tot parcursul programului și lucrează cu mentori din industrie în timpul unui stagiu în care își aplică învățarea la un proiect de afaceri cu sprijinul deplin al facultăților cu program dedicat și cu experiență.

În calitate de absolvent al MBA VIU, vă veți lansa cariera cu cunoștințele disciplinare esențiale, mentalitatea de creștere și gândirea creativă și fundamentală, care vă vor face un lider încrezător în comunitatea globală de afaceri mai largă.

Programul Master of Business Administration (MBA)

Masterul în administrarea afacerilor al Vancouver Island University ACBSP oferă studenților posibilitatea de a învăța într-un cadru global dinamic, cu studenți din întreaga lume. Dimensiunea redusă a clasei noastre permite studenților și facultăților să învețe într-un cadru colegial, în timp ce diversitatea studenților și facultăților noastre oferă o perspectivă globală relevantă pentru lumea afacerilor de astăzi. Facultatea noastră de MBA aduce o combinație unică de expertiză industrială și experiență internațională în clasă, oferind rigoare academică exemplelor și cazurilor din lumea reală din propria experiență.

Masterul în administrarea afacerilor de la Vancouver Island University este acreditat de Consiliul de acreditare pentru școli și programe de afaceri (ACBSP).

Programul MBA este oferit într-un format intensiv de 20 de luni, cu normă întreagă, care include o serie de cursuri integrate bine articulate în management, finanțe, marketing, contabilitate, cercetare și tehnologie și un stagiu de 4 luni și un proiect de afaceri aplicat .

Toți studenții participă la o fundație de 3 săptămâni de cursuri mixte la începutul programului MBA. Fundația introduce studenților principiile de bază ale rezultatelor învățării programului și cerințele riguroase de scriere academică și reprezentare profesională la nivel absolvent, stabilind studenții noștri pentru succes.

Progresia prin cursuri în fiecare semestru este împărțită în 1, 2 sau 3 module. Studenților li se oferă timp de oprire între module pentru a asigura o oportunitate amplă pentru păstrarea cunoștințelor și explorarea carierei. Fiecare semestru se încheie cu o pauză oficială de 2 săptămâni în studiu.

După finalizarea cu succes a cursului, studenții finalizează un stagiu. Lucrând cu un mentor din industrie, studenții identifică o problemă organizațională semnificativă care va fi utilizată pentru a scrie un proiect de afaceri aplicate sub supravegherea facultății.

Aporturile pentru programul MBA încep în septembrie și ianuarie.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan