Keystone logo
Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Introducere

Prima Școală vatel a deschis astfel la Paris cu o metodă educațională unică și fundamentală: cursuri teoretice urmate de o experiență profesională folosind ceea ce a fost învățat la clasă. Pentru a realiza acest lucru, fiecare școală vatel avea un restaurant și / sau un hotel de aplicații chiar în campus, unde studenții își puteau verifica cunoștințele prin aplicarea profesională a acestora cu clienți reali.

vatel are 50 de școli de gestionare a ospitalității situate în Europa, America, Asia și Africa. Aceștia împărtășesc aceeași misiune: pregătirea generațiilor mai tinere pentru a-și construi viitorul profesional în industria ospitalității internaționale și a managementului turismului.

vatel a decis să: vatel tehnici de management bazate pe două secole de istorie în industria ospitalității, bazate pe servicii de înaltă calitate și satisfacția clienților. Aceasta include toate aspectele culturale ale clienților, de la țara în care este situat hotelul până la personalul său; Transmiteți arta franceză a ospitalității, recunoscută în întreaga lume ca un semn de calitate, bun gust și excelență; Predați limba franceză în toate țările care nu vorbesc franceza în care își desfășoară activitatea grupul nostru.

Acum avem 35.000 de absolvenți care lucrează în întreaga lume și suntem mândri că se numesc Vateliens și lucrează în cele mai frumoase hoteluri de pe pământ.

Locații

 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Întrebări