Keystone logo
Vatel Brussels & Paris MBA în specializarea International Wine & Spirits Management
Vatel Brussels & Paris

MBA în specializarea International Wine & Spirits Management

1 Years

Franceză, Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Introducere

În cel de-al 5-lea an MBA în programul International Hotel Management, care duce la titlul de International Hotel Manager, 11 specializări sunt oferite studenților care doresc să își consolideze expertiza.

Predate exclusiv în campus, fiecare specializare MBA a fost concepută în conformitate cu criterii structurale și de mediu.

Sub rezerva unui proiect profesional bine argumentat și a unui dosar de cerere acceptat de campusul de origine al studenților și de campusul care oferă specializarea, studenții MBA în Managementul Hotelurilor Internaționale au posibilitatea de a-și finaliza al cincilea și ultimul an pe un alt campus vatel .

Specializarea International Wine & Spirits Management se adresează studenților care doresc să se alăture unităților hoteliere și gastronomice în care vinul este o problemă, să facă o carieră în lumea vinurilor și a băuturilor spirtoase sau să își îmbunătățească cunoștințele în calitate personală.

În jurul vorbitorilor de nivel foarte înalt, specializarea se bazează pe cunoștințele tehnice despre vinuri și băuturi spirtoase, gestionarea activităților viticole și rădăcini puternice în lumea profesională.

Despre Școală

Întrebări