Keystone logo
Vatel Brussels & Paris MBA în specializarea Management de lux
Vatel Brussels & Paris

MBA în specializarea Management de lux

1 Years

Franceză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

În cel de-al 5-lea an MBA în programul International Hotel Management, care duce la titlul de International Hotel Manager, 11 specializări sunt oferite studenților care doresc să își consolideze expertiza.

Predate exclusiv în campus, fiecare specializare MBA a fost concepută în conformitate cu criterii structurale și de mediu.

Sub rezerva unui proiect profesional bine argumentat și a unui dosar de cerere acceptat de campusul de origine al studenților și de campusul care oferă specializarea, studenții MBA în Managementul Hotelurilor Internaționale au posibilitatea de a-și finaliza al cincilea și ultimul an pe un alt campus vatel .

Un sector economic plin de viață, industria luxului caută abilități și, mai presus de toate, abilitățile învățate studenților de vatel pe parcursul studiilor. Specializarea Luxury Management pregătește studenții să se alăture departamentelor responsabile de servicii noi, produse exclusive sau clienți privilegiați. În acest spirit, studenții explorează, prin management, strategii internaționale și tendințe actuale și viitoare.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare