Keystone logo
Vatel Brussels & Paris MBA în specializarea Management Ecoturistic
Vatel Brussels & Paris

MBA în specializarea Management Ecoturistic

1 Years

Franceză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Introducere

În cel de-al 5-lea an MBA în programul International Hotel Management, care duce la titlul de International Hotel Manager, 11 specializări sunt oferite studenților care doresc să își consolideze expertiza.

Predate exclusiv în campus, fiecare specializare MBA a fost concepută în conformitate cu criterii structurale și de mediu.

Sub rezerva unui proiect profesional bine argumentat și a unui dosar de cerere acceptat de campusul de origine al studenților și de campusul care oferă specializarea, studenții MBA în Managementul Hotelurilor Internaționale au posibilitatea de a-și finaliza al cincilea și ultimul an pe un alt campus vatel .

Deoarece industria turismului are, de asemenea, un rol în dezvoltarea durabilă, specializarea Management Ecoturistic formează directori capabili să conducă proiecte care iau în considerare problemele ecologice, economice și sociale.

Studenții primesc instrumentele teoretice pentru a crea, gestiona sau dezvolta o unitate ecoturistică, completată de scufundarea în diferite situri ecoturistice din Madagascar, care prezintă biodiversitatea și o geodiversitate de frunte.

Despre Școală

Întrebări