Keystone logo
Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management MBA în management hotelier și turism internațional
Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management

MBA în management hotelier și turism internațional

Madrid, Spania

1 Years

Spaniolă, Engleză

La zi

21 Jun 2024

Oct 2024

EUR 12.380 / per year *

În campus

* anual + taxa de inscriere

Introducere

MBA International Hotel & Tourism Management este adaptat la Spațiul European de Învățământ Superior și este compus din 90 de credite ECTS. Programul urmărește dezvoltarea competențelor, abilităților și cunoștințelor necesare pentru a funcționa cu succes într-un mediu global. Training-ul este distribuit în 6 luni de pregătire academică și 6 luni de practică în companii și instituții din sector.

Curriculumul robust vă permite să dezvoltați competențele manageriale, abilitățile și cunoștințele necesare pentru a îmbunătăți angajabilitatea și perspectivele de carieră în industria ospitalității și turismului. Pregătește profesioniștii din ospitalitate și turism pentru a opera într-un mediu internațional. Facultatea este formată din profesioniști din sector specializați în disciplinele pe care le predau. Pe lângă domeniile de bază comune concentrate pe strategie, marketing, management de afaceri și management hotelier, programul permite specializarea în: Marketing și Comunicare și/sau Management financiar .

Pregătire teoretică

420 de ore de ore teoretice de luni până vineri, predate din septembrie - martie. Programul de curs vă permite să combinați studiile cu munca.

practicile profesionale

1.000 de ore de stagii în companii și instituții din sector (6 luni).

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări