Keystone logo
Vatel Turkey

Vatel Turkey

Vatel Turkey

Introducere

Vatel are 50 de școli de management al ospitalității situate în Europa, America, Asia și Africa. Aceștia împărtășesc aceeași misiune: pregătirea generațiilor mai tinere pentru a-și construi viitorul profesional în industria ospitalității internaționale și a managementului turismului.

Vatel a decis să:

  • Tehnici de management de predare bazate pe două secole de istorie în industria ospitalității, bazate pe servicii de înaltă calitate și pe satisfacția clienților. Aceasta include toate aspectele culturale ale clienților, de la țara în care se află hotelul până la personalul care lucrează în el.
  • Transmite arta franceză a ospitalității, recunoscută în întreaga lume ca un semn al calității, al bunului gust și al excelenței.
  • Predați limba franceză în toate țările care nu sunt vorbitoare de franceză în care își desfășoară activitatea Grupul nostru.

Avem acum 35.000 de studenți care lucrează în întreaga lume și care sunt mândri să se numească Vateliens și să lucreze în cele mai frumoase hoteluri de pe Pământ.

Cea mai bună școală de management al ospitalității

Vatel Group și campusurile sale din întreaga lume au câștigat premiul „Cea mai bună școală de management al ospitalității” în cadrul celei de-a 17-a ediții Worldwide Hospitality Awards, concurând cu 42 de școli internaționale prestigioase.

Fapte

  • 55 de campusuri
  • Primul grup de școli de afaceri la nivel mondial în managementul ospitalității și turismului
  • 9.000-Studenti
  • Primul – Premiat pentru cea mai bună școală de ospitalitate de către profesioniști din industrie
  • 35.000-Alumni

Profesori foarte pregătiți și foarte profesioniști

Personalul didactic joacă un rol foarte important în succesul tău viitor. La VATEL Istanbul, profesorii vă transmit know-how-ul și pasiunea lor. Datorită metodelor de instruire interactive apropiate de realitatea domeniului ospitalității. Îți oferă instrumentele pentru a-ți dezvolta abilitățile tehnice, conceptuale și analitice ca viitori manageri. Angajamentul de lungă durată al personalului didactic de la VATEL, fie că sunt profesori universitari sau lectori invitați selectați pentru excelența lor în domeniul lor specific, contribuie la succesul dvs. de-a lungul carierei.

Obiectivele educaționale

Într-un mediu internațional, stăpânirea tehnicilor manageriale, de conducere a echipei și de management. Dezvoltarea abilităților profesionale, juridice, economice și lingvistice cu scopul de a fi manager operațional într-o companie.

O mare oportunitate de la Vatel Istanbul: Studiați un semestru la Istanbul, un semestru în Franța!

VATEL Istanbul vă oferă o oportunitate excelentă pentru perioada de aplicații practice!

Acum vă puteți petrece semestrul teoretic la Istanbul timp de 3 luni, urmat de aplicațiile practice timp de 10 săptămâni în hotelul-campus situat în sudul Franței: Nimes...

Nu poți fi internațional în timp ce rămâi local!

Admitere

Locații

Locații
  • Mebusan Yokuşu Sokak No:15 Beyoğlu, 34000 Istanbul, Istanbul

Întrebări