Keystone logo
Vatel USA MBA cu o concentrare în managementul ospitalității în Los Angeles
Vatel USA

MBA cu o concentrare în managementul ospitalității în Los Angeles

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* pe unitate; MBA complet este de 36 de unități

Introducere

Master of Business Administration (MBA), cu o concentrare în managementul ospitalității, este un grad intensiv și inovator care pregătește studenții să devină manageri și lideri eficienți în industria ospitalității. Programul este oferit în parteneriat cu Vatel Institute of Hospitality Management și Alliant International University.

În campus, studenții își dezvoltă gândirea critică necesară, conducerea, managementul și abilitățile antreprenoriale necesare pentru a concura în industria ospitalității globalizată.

Elevii progresează prin fiecare program în cohortă cu cursuri adaptate grupului lor. Structura cohortei asigură că elevii primesc la timp cursurile de care au nevoie pentru a absolvi.

Membrii facultății Alliant sunt experți în educația managerială și se străduiesc să pregătească studenții pentru o carieră de succes în managementul ospitalității internaționale.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148159_LA4cgood_preview.jpeg

Stagii plătite:

Experiența profesională practică este o componentă esențială a programelor noastre academice și oferă o înțelegere holistică a industriei ospitalității, îmbunătățind definirea și realizarea obiectivelor profesionale ale fiecărui student. Studenții anteriori din acest program au lucrat la partenerii Vatel care găzduiesc hoteluri precum St. Regis, Four Seasons, Peninsula, Waldorf Astoria, SLS sau Sofitel. Centrul de Carieră și Angajare a Vatel îi ajută pe studenți să își stabilească stagiile obligatorii.

Studiază și antrenează-te în Los Angeles!

Los Angeles este unul dintre cele mai diverse și active orașe ale națiunii și capitala divertismentului din lume. Adesea cunoscut prin inițialele sale, LA și poreclit Orașul Îngerilor, Los Angeles este un centru mondial de afaceri, comerț internațional, divertisment, cultură, mass-media, modă, știință, tehnologie și educație. Los Angeles este considerat unul dintre cele mai influente orașe din lume. Cele mai luxoase mărci hoteliere se găsesc în Los Angeles și împrejurimi.

Campusul Alliant din Los Angeles este situat în Alhambra, în regiunea vestică San Gabriel din județul Los Angeles. La doar opt mile de centrul orașului, Los Angeles, campusul oferă studenților acces imediat la metropola întinsă.

Înconjurătorul campusului este o concentrare dinamică de divertisment, afaceri și industrie.

Campusul găzduiește 23 de săli de clasă, o sală de videoconferință, o sală de calcul integrată, un laborator de calculatoare, spații de studiu de grup și două saloane pentru studenți. Peste 600 de studenți s-au înscris anual în mai multe școli și programe.

Universitatea Internațională Alliant este acreditată de WASC Senior College and University Commission, un organism regional de acreditare recunoscut de Departamentul Educației din SUA.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148161_banner-LosAngeles.jpg

Curriculum MBA: Ofertele de curs și secvența pot fi modificate.

 • Management strategic de marketing
 • Comportamentul organizațional și conducerea globală
 • Management strategic
 • Analiza și modelarea statistică pentru afaceri
 • Tehnologie pentru luarea deciziilor manageriale
 • Management financiar
 • Managementul operațiunilor și logistica
 • Capstone: Management într-o nouă eră sau proiect sau stagiu de practică profesională [3]
 • Cursuri de concentrare [4]

Concentrații de management al ospitalității

 • Managementul vânzărilor pentru ospitalitate
 • Tendințe în ospitalitate și turism
 • Antreprenoriatul în domeniul ospitalității
 • Dezvoltarea carierelor, a forței de muncă și a talentelor în industria ospitalității

Admitere

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări